Ispovesti

ODVEO JE NA BAJKOVITO MESTO: Treperela je u iščekivanju prosidbe, umesto prstena završila je u suzama

Na kraju svega osetila se tužno i glupo.

03.06.2024 15:17

ODVEO JE NA BAJKOVITO MESTO: Treperela je u iščekivanju prosidbe, umesto prstena završila je u suzama
Shutterstock

Očekivanja u vezi od pratnera često su kamen spoticanja. Mnoge devojke posle nekoliko meseci ili godina zabavljaju očekuju da budu zaprošene. Problem nastaje kada to izostaje, pa nastaje preispitivanje imali svrhe da ostanu sa tim mladićem. Upravo ovo se dogodilo jednoj devojci kojoj dečko nije dao prsten, iako je bila uverena da će je zaprositi. 

- Imam 27 godina i ovog vikenda smo moj dečko i ja slavili 4 godina veze. Uveliko živimo zajedno, oboje imamo dobro plaćene poslove i veoma smo otvoreni po pitanju zajedničke budućnosti. Mnogo pričamo o braku, čak mi je rekao da već godinu dana ima izabran prsten za mene. Najavio je i dolazak njegove porodice nakon našeg povratkla sa putovanja. Pomenuo je da mora da prištedi jer je ušao u minus, što ukazuje da je kupio nešto skupo. Sve je delovalo suviše savršeno i bila sam uverena da će me zaprositi - započinje ona svoju priči, a o tome je pisao i Mirror.

pexels.com

Bila je ubeđena da ide u šetnju svojih snova

Kada je vikend stigao, dečko je odveo na planinarenje. Bilo je to bajkovito mesto i ona je treperila od nestrpljenja očekujući da će izvaditi prsten, kleknuti ispred nje i zaprositi.

- Njegova ideja je bila da odemo na planinarenje. Sve vreme je bio divan prema meni, držao me je za ruku, pomagao dok se nismo popeli na vrh. Ispred nas je pucao bajkovit pogled, a ja sam očekivala da će svakog trenutka da izvadi prsten. Ostali smo tamo 10 minuta, ali se ništa nije desilo, pa smo krenuli nazad. Bila sam prilično tiha na povratku, a sam u jednom trenu pomislila da je sve ovo deo njegovog plana - dodala je ona.

Nakon povratka sa vrha otišli su na ručak i ona nije mogla da izdrži već ga je upitala da li je planirao još nešto za vikend.

- Konačno sam mu rekla da se osećam prilično glupo, jer sam bila uverena da će me zaprositi na vrhu planine. Smejao se i rekao da mu je palo na pamet da bih to mogla pomisliti, i naglasio da se prosidba “definitivno neće desiti”. Kao vrhunac u tom trenutku je jedan momak zaprosio devojku baš pored nas. Oči su mi zasuzile, ali on je gledao prosidbu i smejao se. Kada smo se vratili u hotel, samo sam počela da jecam. Izvinjavao se, rekao je  da bi me zaprosio da je imao prsten kod sebe. Osećam se kao glupača - objasnila je ona.

Shutterstock

Ručak prošao još gore

Ljudi koji su čitali njenu ispovest na portalu Reddit bili su puni saosećanja za ženu koja nije bila zaprošena.

- Ono “definitivno se neće desiti” bi i mene slomilo. 

- Tvoja rekacija je potpuno normalna.

- Ne verujem ni na trenutak da nije shvatio šta se dešava. Više izgleda da ne razume koliko ti je važan brak ili da ga jednostavno nije briga.

- Taj te nikada neće zaprositi.

- Nije mu bio neophodan prsten za tako nešto, jadan izgovor!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)