Brak i veze

DEČKO JE ODLUČIO DA JE ZAPROSI, A U TOM TRENUTKU JE SAZNALA DA JE VARA: Sve je izgledalo kao scena iz filma! "Skoro sam povratila"

Tifani Lin saznala da je dečko vara baš tokom same prosidbe!

19.05.2024 15:40

DEČKO JE ODLUČIO DA JE ZAPROSI, A U TOM TRENUTKU JE SAZNALA DA JE VARA: Sve je izgledalo kao scena iz filma! "Skoro sam povratila"
Tiktok-triumphantlytraumatized

Tifani Lin je nedavno podelila neobičnu priču na Tik-Toku, otkrivajući kako je saznala za prevaru svog dečka tokom samog čina prosidbe. Ova neverovatna priča je privukla veliku pažnju korisnika društvenih mreža i izazvala brojne reakcije.

Dečko je iznenadio Tifani spontanim putovanjem u Orlando na Floridi, što ju je veoma obradovalo. Tokom boravku u luna parku, njen dečko je učestvovao u takmičenju, a zamolio je upravo Linovu da snimi njegovo takmičenje telefonom. Međutim, ono što je usledilo šokiralo ju je.

Dok je snimala svoga dečka koji pobeđuje, primetila je da pristižu poruke druge žene na njegov mobilni. Totalno zapanjena, odmah je shvatila da je njen momak imao aferu sa udatom ženom.

Naime, njegova ljubavnica, koja je i sama bila u braku, bila je veoma ljuta jer je on nameravao da zaprosi Tifani i okonča njihovu dugogodišnju aferu. Njen dečko je u međuvremenu nastavio sa planom prosidbe, ne znajući da je njegova devojka saznala za prevaru.

- U tom trenutku mi se srce slomilo i skoro sam povratila kada je izvadio prsten. Sedela sam tamo u gomili sa stotinama, možda čak i hiljadama ljudi i pokušavam da držim ruke mirne i snimam šta se dešava. Onda me je on javno zaprosio, ne znajući da ja zapravo sve znam. Iskoristila sam gužvu da ga odvučem u obližnji restoran. Čim smo seli za šank rekla sam mu: "Dušo, ovaj dijamantski prsten od dva karata jednostavno neće biti dovoljan'" - prisetila se ona, a o tome je pisao i Mirror.

Iako je on pokušavao da se izvini i umiri je, ona je odlučila da okonča njihovu vezu, ali ne odmah. Ova mlada žena iako nije u startu prihvatila prosidbu, nekoliko narednih meseci je ipak ostala sa svojim dečkom, čak je nosila i prsten, pre nego što je zvanično okončala vezu.

Vratila mu je i dijamantski prsten, smatrajući da nije zaslužila takav poklon, niti ga želi, jer je "uprljan". Tifani je priznala da je traženje osvete moglo pružiti privremeno zadovoljstvo, ali da je krajnji cilj bio očuvanje njenog ličnog mira i sreće.

Takođe, otkrila je da sudbina ima svoje planove. Naime, njen bivši se oženio nakon njihovog raskida, ali je brak trajao samo godinu dana, a sada je razveden. Tifani, s druge strane, sada uživa u novoj vezi. Njena priča izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, ali mnogi su podržali njen hrabar i odlučan stav.

- Trebalo mi je oko dve godine i oko 10.000 dolara psihoterapije samo da bih konačno ponovo bila u redu sama sa sobom - priznala je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)