Ispovesti

ZBOG LJUBOMORE JE POVUKLA RADIKALAN POTEZ: Pala je na provokacije i uradila nešto zbog čega je odmah zažalila! (FOTO)

U iskrenoj ispovesto ina priznaje da je otišla predaleko.

23.02.2024 19:00

ZBOG LJUBOMORE JE POVUKLA RADIKALAN POTEZ: Pala je na provokacije i uradila nešto zbog čega je odmah zažalila! (FOTO)
shutterstock.com

U trenucima kad nam emocije pomute um mnogi su u stanju da urade razne stvari i da se kasnije zbog toga pokaju. U iskrenoj ispovesti jedna žena je priznala da je u napadu ljubomore uradila nešto čega se posle postidela.

Kako je objasnila ima dečka u koga je zaljubljena do ušiju. On ima sina od pet godina iz prethodnog braka. Međutim, ova devojka sumnja da njegova bivša koristi njihove dete kako bi se ponovo približila bivšem mužu. Ona ne krije da je bila šokirana kad je u telefonu svog dečka pronašla eksplicitnu fotografiju njegove bivše žene, doduše iz perioda pre nego što su se njih dvoje uopšte upoznali. 

- Njegova bivša mi suptilo stavlja do znanja da želi da vrati bivšeg muža, a mog dečka u svoj život. Prošle nedelje njihov sin je ostao kod nas da prespava. Kad se vrati kući kod majke požalio se da mu je loše. Ona me je optužila me je da sam mu dala previše slatkiša i da ga je zbog toga boleo stomak - počela je svoju ispovest ova devojka, a prenosi The Sun.

U međuvremenu mališan je dobio i temperaturu, pa je dečakova majka pozvala bivšeg muža da ga odvedu u bolnicu. Nakon pregleda dečeka je dobio potrebne lekove i otpušten je kući.

- Kad se moj dečko vratio kući videla sam da je potrešen. Brinuo je za sina i u jednom trenutku mi je rekao kako je zagrlio bivšu da je uteši, jer se potresla zbog njihovog sina. rekao mi je kako sumnja da ona koristi svaku priliku da ga dodirne i zagrli jasno mu šaljući signale da želi da se pomire - dodala je ona. 

shutterstock.com

Žena je priznala kako je pronšla spornu fotografiju u telefonu partnera, koja joj je poslužila za osvetu

 

U tom trenutku joj je pala klapna i ona je eksplicitnu fotografiju bivše žene svog dečka poslala na njen broj uz upozorenje da vodi računa šta radi.

- Moram priznati da sam prenaglila. Moj dečko nema pijma da sam skinula tu sliku s njegovog telefona, ali ljubomora mi je udarila u glavu. Zapretila sam joj da ga ostavi na miru ako ne želi da ta slika završi na mrežama. Znam da sam preterala, osećam se loše i ne znam kako to da ispravim - iskrena je bila ona. 

Savetnica za ljubavne odnose joj je rekla šta je najbolje da zradi.

- Prizanaj svom dečku šta si uradila i zatraži oproštaj od njega i njegove bivše žene. Situacija je toksična ali svi vi koji ste upleteni morate da vodite računa da ne ispašta jadno dete koje nije ništa krivo. Kad si započela život sa razvedenim čovekom morala si da budeš svesna da on dolazi u "paketu" sa detetom i da će zbog sina zauve na ovaj ili onaj način biti povezan sa njegovom majkom. Ako nisi sposobna da to shvatiš i prihvatih bolje je da odeš odatle - poručila joj je savetnica.

Prema njenim rečima trebalo bi da radi na svom samopoštovanju i kontoliše ljubomoru koja može da ima destruktivne posledice po nju samu. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)