Ispovesti

ZALJUBIO SE U ATRAKTIVNU ZVEZDU ONLIFANSA I ZAKAZAO SVADBU: Ponizila ga je pred svima, a onda je jedna poruka je uzburkala emocije!(FOTO)

On je u dilemi da li se vidi snjom ili da pobegne glavom bez obzira.

21.02.2024 21:00

ZALJUBIO SE U ATRAKTIVNU ZVEZDU ONLIFANSA I ZAKAZAO SVADBU: Ponizila ga je pred svima, a onda je jedna poruka je uzburkala emocije!(FOTO)
Shutterstock

Veza sa atraktivnom mladom ženom koja ima nalog na OnliFansu i radi kao influnserka, nosi sa sobom gomilu izazova.

- Moja verenica me je pred  svima ponizila i otišla sa nepoznatim muškarcem sa zabave, nakon što smo imali veliki sukob. Sada me moli da se i dalje venčamo, tri meseca kasnije. Ona ima 31 godinu, a ja 34. Ona čak ima i nalog na OnliFansu i veoma je sigurna u svom telu. Upoznali smo se kada me je angažovala za snimanje, jer sam snimatelj. Bila je oduševljena snimcima i insistirala je da me izvede na piće. Popili smo par čaša vina pa večerali. Vreme je proletelo, zaista smo se dobro slagali i morali su nas izbaciti na kraju večeri. Vratio sam se kod nje gde je modelirala neki novi veš za mene. Činilo se kao da su mi se sve želje odjednom ostvarile i ubrzo smo uživali u veoma intenzivnom se*su. Od tog trenutka bili smo nerazdvojni - započinje priču ovaj momak, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Započeli strastvenu vezu posle snimanja

Verenica mu je u startu priznala da dobija mnogo muške pažnje, ali je odlučila da baš sa njim izgradi ozbuljnu vezu.

- Počeli smo da živimo zajedno, naša veza je živahna, s puno svađa, ali sam je zaprosio na njen rođendan prošle godine. Onda, malo pre Božića, otišli smo na zabavu kod prijatelja. Kada je počela da flertuje s jednim momkom, poludeo sam. Rekao sam joj da porazgovaramo napolju, ali je odbila i završili smo vičući jedno na drugo preko kuhinje. Otišla je iznervirana, a on je pošao za njom. Kada sam izašao na balkon, sve što sam mogao videti bio je njegov auto kako nestaje niz put. Iselio sam se iz njenog stana i nisam se čuo sa njom mesecima. Sada mi je poslala poruku da želi da se sretnemo. Čak me je pitala da li je naša svadba još uvek u planu. Nisam siguran da li da pristanem ili da pobegnem glavom bez obzira - zapitao se on.

shutterstock.com

Posvađali se usred žurke i ona je otišla sa drugim

Komentari su odmah usledili.

- Imati strastvenu vezu može delovati uzbudljivo, ali je bazirana na dramatičnosti i nestabilnosti. Ako oboje želite da vaša veza uspe, moraćete poboljšati komunikaciju.

- Umesto da pokušavate da je kontrolišete, morate da obuzdate i svoja osećanja, a ona mora uzeti u obzir vaše emocije pre nego što pobegne.

- Njeno zanimanje uključuje rad s mnogo ljudi koji je privlače, pa će biti potrebno postaviti granice s kojima oboje možete biti zadovoljni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)