Brak i veze

NIJE TO ŠTO MISLITE: Napokon otkriveno šta jači pol zapravo želi od dama i bićete šokirani!

Kao što muškarci imaju predrasude o ženama tako imaju i one o njima.

10.02.2024 13:00

NIJE TO ŠTO MISLITE: Napokon otkriveno šta jači pol zapravo želi od dama i bićete šokirani!
shutterstock.com

Šta žene zapravo žele bilo je oduvek pitanje koje je intrigiralo muškarce i koji su odogovore tražili gotovo u svemu. Ovo pitanje ipak je izostavljalo muškarce i šta oni žele. Kao što muškarci imaju pogrešne prestave o željama lepšeg pola, tako je i sa njima situacija.

Žene takođe kriju mnogo toga što dovodi do pogrešnih uvrenja koja blokiraju njihovu intimnost umesto da guraju napred, navodi yourtango.com.

Jedno od najpogrešnijih i najproblematičnijih uverenja žena o muškarcima jeste da oni žele samo jednu stvar i to da ih odvedu u krevet

shutterstock.com

Mnoge žene imaju pogrešnu predstavu o muškarcima da oni žele samo jednu stvar

Mišljenje da muškarce zanima samo jedna stvar, a žene novac stvara napetost, neprijateljstvo, nesigurnost i sposobnost da se uništi veza umesto da ona napreduje.

U anketi koja je sprovedena nad 10.000 slobodnih muškaraca, a kojima je postavljeno pitanje "šta žele najviše od ljubavnog života" istraživači su došli do zanimljivih zaključaka.

Imali su četiri moguća odgovora i to:

- A: Da izlaze sa više žena

- B: Da izlaze sa ženama višeg kalibra

- C: Da pronađu dugoročnu posvećenu vezu

- D: Da pronađu i zaljube se u ženu svojih snova i da je ožene

Iako će žene misliti kako su se muškarci odlučili za ogovore pod A i B, zapravo je najviše zaokruženih odgovora bilo pod C i D.

 

 

Neverovatnih 86 odsto muškaraca je izjavilo kako više od svega želi da nađe ženu svojih snova i da se venčaju. Ovde, kako navodi ovaj portal, nema mesta za to mišljenje da oni žele samo se*s, jer žele i emotivnu vezu. Problem je, kako ističu u istraživanju, u tome što oni to ne prenose na moćan način a razlozi za pogrešnu komunikaciju su razni.

Muškarci imaju ograničen pogled na to kako misle da im je dozvoljeno da se emocionalno povežu sa ženama i često im se*s služi kao sredstvo da ostvare tu vezu.

Iako su se*sualno motivisana stvorenja oni su i časni u većini slučajeva , a čovek koji želi da vam uđe u pantalone možda zaista želi da vam uđe u srce.

To ipak ne znači da treba da spavate sa svakim tipom koji vam to predloži. Održavajte svoje standarde dok posmatrate njegov napredak u upoznavanju tako što će davati i emocije.

Ohrabrite muškarčevu poteru napominju stručnjaci jer žene suviše lično shvataju sklonost muškaraca ka seksu. Naravno, nisu krive zbog toga jer današnje društvo subjektivizira ženska tela isuviše. Međutim, zapamtite ima i pristojnih momaka koji žele da vas upoznaju, samo to često rade nespretno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)