Brak i veze

IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM I VIDELA DA IM NEKO PRAVI DRUŠTVO: Devojka nije mogla da veruje koga je poveo sa sobom (VIDEO)

Ovakva situacija se ne dešava često.

09.02.2024 20:02

IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM I VIDELA DA IM NEKO PRAVI DRUŠTVO: Devojka nije mogla da veruje koga je poveo sa sobom (VIDEO)
Shutterstock

Prvi sastanci sa potencijalnim ljubavnim partnerom uvek mogu biti neprijatni, prožeti tremom. Neretko se uvek dese neke nepredviđene okolnosti koje mogu zauvek da nas privuku ili odbiju od osobe sa kojom smo na sastanku. Na uobičajenom prvom sastanku dvoje ljudi obično pokušava da impresionira jedno drugo, no jedan mladić iz Toronta skroz je promenio pristup kada je odlučio na sastanak da povede još nekoga.

Jedna žena otkrila je neverovatnu avanturu koju je doživela na sastanku. Sve je isprva delovalo uobičajeno. Napisala je da se, kada je po nju došao kolima, u njima je povezao i svoju mačku. Kućni ljubimac tiho je odmarao u svojoj nosiljci, koju je muškarac dao Kejtlin da drži tokom vožnje automobilom. Ona je celu situaciju snimila i objavila na TikToku, a video je za kratko vreme postao viralan i oduševio je ljude na društvenoj platformi. Naslov je glasio: "Upravo sam na sastanku sa muškarcem i on je doveo svoju mačku??"

 

@huynhtwins hes making me hold the crate too #fyp #foryou #cat ♬ origineel geluid - sjon🐥

 

Nakon toga sledi: "I on me tera da držim nju u nosiljci."

No, korisnici TikToka su bili apsolutno oduševljeni.  

- Ja bih se samo igrala s mačkom i verovatno zaboravila na njega. 

- Zbunjena sam. U čemu je točno problem?. 

- Podržavam. Udaj se za njega

- Zelene zastavice posvuda. Nisi mogla naći boljeg čoveka - samo su neki od komentara.

Mnoge je zanimalo kako se ova situacija razvijala nakon neobičnog sastanka.

- Sastanak je prošao odlično, sada smo službeno u vezi i do sada je bilo neverovatno! Takođe, maca je jako voljena i najslađa je! Zove se Soju i vrlo je luckast - poručila je Tiktokerka.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama par je i dalje zajedno, tako da je ovo zasigurno jedna od lepših priča s prvih sastanaka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)