Brak i veze

POSLALA JE PORUKU SLATKOM MOMKU: Nije se nadala onome što je usledilo, njegov odgovor ju je potpuno iznenadio! (VIDEO)

Usledili su brojni komentari, a mnogi su podelili svoja iskustva.

08.02.2024 18:00

POSLALA JE PORUKU SLATKOM MOMKU: Nije se nadala onome što je usledilo, njegov odgovor ju je potpuno iznenadio! (VIDEO)
Printscreen TikTok/nataliebonbon

Nekada se očekivalo da muškarac napravi prvi korak ka devojci koja mu se dopada. Danas su drugačija, moderna vremena, pa mnoge dame preuzimaju stvar u svoje ruke. Jedna od njih je i mlada devojka po imenu Natali koja je putovala avionom iz San Dijega. Tačno ispred nje sedeo je sladak dečko i posle malo razmišljanja odlučila je da napravi prvi korak, piše Njujork post.

 

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase 😅 #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

 

Cedulja sa brojem telefona

Kako je objasnila u snimku koji je imao više od tri miliona pregleda na TikToku, ona se odvažila da slatkom dečku pošalje poruku.

- Stvarno sladak dečko sedi ispred mene na mom letu. Odlučila sam da preduzmem nešto, pa sam mu poslala poruku na salveti - rekla je ona i pokazala šta je napisala na salveti.

Poruka je bila više nego jasna.

- Ako si singl i zainteresovan, pošalji mi poruku nekad - napisala je ona uz svoje ime i broj telefona. 

Usledilo je nešto čemu se nadala, ali nije očekivala takvu njegovu reakciju. Momak se okrenuo ka njoj i kulturno se predstavio. 

Sat vremena pošto su sleteli, Natalie je dobila poruku koja je glasila:  

- Hej, Natali, drago mi je da smo se upoznali. Da, slobodan sam i zainteresovan - pohvalila se ona porukom koju je dobila. 

U narednom snimku ona je objasnila šta se dalje događalo. Natali je otkrila da su otišli na sastanak koji je, kako je rekla, prošao prilično dobro. Ona je otkrila da dečko koji joj se dopada živi na samo 20 minuta udaljenosti od njene kuće, pa su se dogovorili da se ponovo vide. Nažalost, veza nije potrajala, ali Natali nikada nije otkrila detalje.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Svaka ti čast na hrabrosti! Ja ne bih nikad tako nešto uradila.

- Ljubav je u vazduhu!

- Znam najlepše ljubavne priče koje su počele na ovaj način.

- I ja sam isto to uradila, ali u jednom restoranu. Nije se baš srećno završilo.

- Ja nikad nisam smela na takav način da se obratim potpunim strancima.

- Važno je iskoristiti priliku.

- Ja sam na sličan način upoznala svog dečka, dve godine smo bili u vezi i nedavno smo se verili - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)