Roditeljstvo

NAJSLAĐI SNIMCI BEBA KOJI ĆE VAM RASTOPITI SRCE: Devojčica koja guče je apsolutni pobednik!(VIDEO)

Evo kako mališani izgledaju u prvim mesecima života.

04.02.2024 15:10

NAJSLAĐI SNIMCI BEBA KOJI ĆE VAM RASTOPITI SRCE:  Devojčica koja guče je apsolutni pobednik!(VIDEO)
Printscreen/Instagram/loveadorebaby

Bebe su nešto najslađe i njihovim dolaskom na svet srećna je cela porodica. Iako su izazovi roditeljstva svakim danom veći, uživanje i ispunjenost koju roditeljima pružaju deca ne može ni sa čim da se meri. U svakodnevnim objavama koje viđamo na društvenim mrežama, mladi roditelji dele sa svojim pratiocima najslađe trenutke svojih naslednika, prikazujući kroz to njihova zapažanja, reakcije i smešne trenutke.

shutterstock.com

Dolazak bebe na svet je nešto najlepše za roditelje

 

Bebice smo imali prilike da vidimo u društvu zanimljivih igračaka koje ih animiraju, kao i kako se ponašaju kad su u njihovoj blizini kućni ljubimci. Odnedavno kruži snimak koji prikazuje nekoliko beba u različitim situacijama, što će, sigurni smo, mnogima ulepšati dan i rastopiti srce.

U simpatičnoj objavi vide se bebe kako guguču, spavaju, pokušavaju da glume "starije", te brinu o sebi poput jednog mališana koji pokušava da zakopča kaiš oko struka dok je u sedalici. Takođe, jedan od izuzetno emotivnih trenutaka je kada starija sestra drži bebu u rukama dok ona spava.

Ova kolekcija nekoliko najslađih snimaka sakupila je na Instagramu više od 2,3 miliona sviđanja, a ljudi su priznali kako nešto lepše skoro nisu videli. Ipak, posle odgledanih snimaka bilo i podeljenih mišljenja.

 

 

- Neka ih Bog sve čuva, preslatki su..

- Žao mi je kad vidim ovo drugo dete, zar se tako hrani beba?

- Jadničak... Ne može da stavi kaiš kako treba.

- Video se punačkim dečakom nije zabavan.

- I mene je sestra nosila ovako kada sam bila mala - bili su neki od komentara korisnika.

Iako su snimci kod većine izazvali pozitivne emocije i raznežili ih, bilo je i onih koji su na drugom snimku roditeljima zamerili to što muče dečaka na taj način i što ga hrane tako. Osim toga, neki su poručili roditeljima da treba da povedu računa o njegovoj kilaži, jer mu ona može prouzrokovati zdravstvene probleme. 

Devojčica koja je u prvom snimku prikazana kao brižna starija sestra i po mnogima u šali kao "dadilja" osvojila je srca mnogih koji su priznali da je bogatstvo imati sestru koja će brinuti o vama dok ste mali. Tu su bili i snimci bebice koja guguče kao da u jednom trenutku govori nešto svojoj majci ili kao da peva, ali i snimak preslatkog medvedića, odnosno bebe koja je obučena u kostim ove životinje i koja je nesumnjivo rastopila srca mnogih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)