Ispovesti

SARA JE PUTOVALA 8 SATI NA VENČANJE KOLEGE, A ONDA POBEGLA: Kada je došla ispred hotela usledio je blam kakav će zauvek pamtiti

Ovakvoj sceni se nije nadala.

20.02.2024 21:51

SARA JE PUTOVALA 8 SATI NA VENČANJE KOLEGE, A ONDA POBEGLA: Kada je došla ispred hotela usledio je blam kakav će zauvek pamtiti
shutterstock.com

Venčanja bliskih ljudi uvek donose dozu uzbuđenja. Svako želi da bude deo posebnog dana mlade i mladoženje. Iako venčane ceremonije traju maltene po ceo dan, pa često mogu da budu i naporne, svi ih se sećamo sa osmehom na licu. Međutim, jednoj devojci će zauvek ostati u pamćenju zbog skandalozne scene koju je doživela.

Kada je stigao poziv za venčanje kolege, Sara je odmah počela da organizuje osmočasovnu vožnju do lokacije. Ovo je bilo prvo venčanje na koje je bila pozvana, osim porodičnih, pa je bila izuzetno uzbuđena zbog toga.

shutterstock.com

Sara je dobila pozivnicu za venčanje kolege i bila oduševljena

Živeći u Velikoj Britaniji, Sara i njen kolega su se uputili ka Škotskoj, gde su upoznali vlasnika kuće koji im je ljubazno ponudio prevoz do venčanja, jer nije bilo dostupnih taksi vozila. Na dan venčanja, Sara i njen kolega su uživali u svakom trenutku.

-Ceremonija venčanja je bila divna, sa keltskim vezivanjem ruku i tradicionalnim običajima. Fotografisali smo mladu, družili se sa ostalim gostima i krenuli ka mestu gde će biti večera - piše u Sarinoj ispovesti na Reditu.


Nakon ceremonije, gosti su se uputili ka mestu gde je bila večera, a Sara je sigurno imala mnogo toga da ispriča o ovom nezaboravnom iskustvu na venčanju svog kolege.

Kada je stigla do mesta prijema i proverila svoje mesto za stolom, bila je zatečena. Gde joj je bilo ime? Pogledala je listu zvanica tražeći svoje mesto za sedenje. Ništa. Nedugo zatim, organizator koji je bio zadužen za prijem gostiju je zamolio Saru i njenog kolegu za njihove pozivnice. Nakon što ih je pogledao, čovek je imao birane reči za goste.

Shutterstock

Sara je venčanje mogla da posmatra, ali samo delimično

- On jasno kaže da smo bili pozvani samo u crkvu i na večernje piće i da moramo da odemo. Na našoj pozivnici sitnim slovima je bilo ispisano da ne važi za obrok u restoranu - otkrila je šokirano Sara.

Devojka se osećala poniženo, u najmanju ruku, pobegavši sa mesta događaja nadajući se da niko neće primetiti ovu neprijatnost. Nakon što je pronašla lokalni fast-fud kako bi prezalogajila nešto,  vratila se u pansion da se osveži.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)