Ispovesti

PRONAŠLA JE LJUBAV SVOG ŽIVOTA, ALI JE TERA NA NEMOGUĆE: Žena je otkrila šta ju je dečko uslovio, niko nije ostao ravnodušan!

Na ovako nešto niko ne bi trebalo da pristane.

11.02.2024 20:20

PRONAŠLA JE LJUBAV SVOG ŽIVOTA, ALI JE TERA NA NEMOGUĆE: Žena je otkrila šta ju je dečko uslovio, niko nije ostao ravnodušan!
shutterstock.com

Ljubav ne poznaje nikakva pravila i kompromise, međutim, neki imaju principe kojih se drže. To je podelila i jedna čitateljka britanskog Sana koja je u ljubavnoj ispovesti otkrila kako je napokon sa 42 godine pronašla muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je mlađi četiri godine od nje ali da postoje i neke prepreke.

Oboje su kako je rekla razvedeni, a zajedno su u vezi godinu i po dana. Uprkos nekim trzavicama sa kojima su se suočavali, ona je napokon stabilna i kaže da razmišljaju o zajedničkom životu. Budući da ova žena živi u kući, a njen partner u stanu, logično je bilo da odrede da žive kod nje. Međutim, njenom partneru na put stoji njen devetnaestogodišnji sin sa kojim on ne želi da živi. Momak joj je priznao da ne želi da živi sa tinejdžerom i da ne želi da bude očuh ali ni da prihvati njenog ljubimca jer ga nervira.

shutterstock.com

Žena je zabrinuta jer partner traži da donese nemoguću odluku

Kako je otkrila savetnici za odnose, partner joj je rekao da njen sin "treba da se osamostali", za šta ona misli da je rano budući da je student i da će imati troškove, ali i želi da ga ima u blizini. Takođe, problem mu predstavlja i njen kućni ljubimac kojeg ona beskrajno voli. Nakon toga partner joj je predložio da naprave pauzu pre nego se odluče na takav korak, a razočarana žena kaže da nijedno od njih dvoje neće promeniti mišljenje i da se vrte u krug. U međuvremenu žive odvojeno.

Savetnica je rekla ženi kako njen partner nema prava da je tera da se odriče svog sina i psa jer su oni deo nje, te da treba tako da je prihvati. Ovo je kako joj je poručila "alarm za uzbunu" i možda znak da je partner želi samo za sebe i da je kontroliše. 

- Ako vas voli recite mu da mora da prihvati i vašeg sina i psa. Biće vremena koje možete provesti sami. vaš sin će često biti sa psom ili prijteljima napolje- odgovorila joj je ona.

Uz to joj je poručila da ne odustaje i ne popušta i da dvaput razmisli o svojoj odluci da živi sa njim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)