Ispovesti

IMA 18 GODINA I U VEZI JE SA MUŠKARCEM OD 60: Tek kad čujete gde su se upoznali, bićete zgroženi!

Dve godine su zajedno.

24.05.2024 21:44

IMA 18 GODINA I U VEZI JE SA MUŠKARCEM OD 60: Tek kad čujete gde su se upoznali, bićete zgroženi!
Printscreen/TikTok

Influenserka Nikeiša Ligtfut podelila je svoju ljubavnu priču sa 60-godišnjim Dimitriosom Fotisom. Njihovo putovanje počelo je kada je Dimitrios, dostavljač, stigao na njena vrata sa primamljivim kebabom koji je ona naručila. Od prvog trena su znali da će ovaj slučajni susret zapaliti romansu koja se suprotstavila društvenim normama.

Kako je sudbina htela, Dimitrios, ne samo dostavljač već i lični trener, osećao je privlačnost ovom mladom devojkom od njihovog prvog susreta. Uprkos očiglednoj razlici u godinama, par je brzo uspostavio duboku vezu, odbijajući bilo kakve kritike koje su im upućene. 

-Želela bih da ljudi znaju da kada je ljubav u pitanju, ne postoji granica godina- izjavila je Nikeiša, ističući čistotu njihove veze.

Printscreen/TikTok

on ima 60 a ona 18

U prepričavanju njihovih prvih susreta, Nikeiša je otkrila jedinstveni detalj o njihovim ranim susretima. Podelila je kako bi često naručivala hranu radi praktičnosti zbog svojih kasnih radnih sati kao čistačica i osoblje restorana. Dimitrios, koji joj je često dostavljao obroke, postao je maltene deo njenog života. Njihovi opušteni susreti na ulici konačno su se pretvorili u značajne razgovore, postavljajući temelje za ljubavnu vezu.


Njihovo prijateljstvo neočekivano se promenilo jednog popodneva kada je, osećajući se loše i obučena u pidžamu, Nikeiša srela Dimitriosa dok je obavljala neki posao. Njegova iskrena briga za njeno zdravlje obeležila je prekretnicu u njihovom odnosu. Od tog dana njihova veza procvetala je u duboko prijateljstvo, koje se na kraju pretvorilo u romantično partnerstvo koje je sada izdržalo test vremena od dve godine.

Dok nastavljaju da se suprotstavljaju društvenim očekivanjima, njihova priča stoji kao dokaz o trajnoj snazi ljubavi, prevazilazeći granice godina i društvenih normi.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)