Brak i veze

UPOZNALI SMO SE KADA SAM JA IMAO 56, A ONA 22: Nikad se ne svađamo i top se slažemo u krevetu - a 8 godina smo zajedno!

Bračni par je spojila pevačica Tejlor Svift.

22.05.2024 22:02

UPOZNALI SMO SE KADA SAM JA IMAO 56, A ONA 22: Nikad se ne svađamo i top se slažemo u krevetu - a 8 godina smo zajedno!
facebook

Bračni par među kojima je razlika 34 godine i dalje je u braku nakon osam godina zajedničkog života. Van Torton (64) je upoznao svoju suprugu Kortni (31) kada su imali 56 i 22 godine. Penzionisani učitelj a sada muzičar tvrdi kako se za osam godina oni nikad nisu posvađali i da imaju sjajan s***ualni život. Njegova supruga je generacijski vrlo blizu njegovim unucima, a od najmlađeg je starija samo četiri godine.

Van je rekao kako se njih dvoje odlično slažu i da veliki deo dana provode zajedno.

- Ona radi svoje, ja svoje ali sednemo i razgovaramo. To ne znači da se ne nerviramo, ali nikada nismo imali ništa osim napete diskusije. Danas smo bolji nego kada smo se sreli, volim je puno i danas sam joj napravio doručak, imam sreće - otkriva Von.

Printscreen/https://www.youtube.com/@CourtneyBarber4

Bračni par Tornton ne oseća razliku u godinama među njima

Iako njen suprug ima decu i unuke Kortni to ne smeta i smatra da su savršeni jedno za drugo. Upoznali su se kada joj je on pomagao da pronađe muzičare za događaj i ljubav prema muzici ih je spojila. Kortni je sa 26 godina postala "maćeha" Vanovim unucima od 20, 17 i 15 godina i kaže da je u šali zovu "baka" , piše Daily Mail.

Uprkos tome što su njih dvoje imali sreće da se "pronađu" on upozorava parove sa razlikom od 30 godina da ne ulaze u brak, jer kaže da parovi moraju imati nešto zajedničko i da njih dvoje nisu ušli u brak samo jer su bili zaljubljeni i jer su želeli da se venčaju. 

Printscreen/https://www.youtube.com/@CourtneyBarber4

Veći deo dana provode zajedno u sličnim hobijima

Vrlo su slični kada je njihov muzički ukus u pitanju a to su Bijonse i Tejlor Svift, a vole da gledaju i slične TV emisije. 

- Ona je odrasla u kući u kojoj su gledali stare TV emisije iz 60-ih u kojima sam ja odgajan tako da ako spomenem tu emisiju ona zna o čemu pričam.  Ja volim Sviftovu. Pevali smo i plesali uz nju u dnevnoj sobi- otkriva on.

Van kaže da je i njihov intimni život bolji nego ikad i da je stereotip da sek*ualni nagon opada s godinama. Budući da Kortni ne želi decu, a Vanova deca koja su starija od nje je vole, njoj je to dovoljno, jer su je, kako ona priznaje, prihvatili kao deo porodice.

Ključ njihovog savršenog odnosa u porodici jeste što svi komuniciraju međusobno i izbegavaju svađe ali i prihvataju godine.

- Razlika u godinama nije za svakoga, ali je prava za nas i ispunjena sam srećom što sam konačno pronašla svoju zauvek srodnu dušu. - kaže Kortni.

Vanovoj deci je na početku bilo čudno kada su upoznali svoju maćehu ali su je ubrzo prihvatili. Sa druge strane, Kortnin otac je sličnih godina kao i njen suprug koji kaže da njega za to baš i "nije briga". Iako su mu mnogi isticali tu razliku u godinama i govorili kako njegova supruga nije bila rođena kada je imao 30 godina, Van kaže da "imati tu barijeru zbog godina je za njega isto kao da kažete da ste gej ili da ste u celibatu ili sveštenik - postoji stigma za to".

- Život je prekratak da bismo brinuli o tome šta kažu drugi ljudi - zaključio je on priču.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)