Brak i veze

MLADIĆ JE DEVOJKU IZNENADIO BUKETOM CVEĆA: Ali zbog onoga šta je ovaj deka priredio svojoj supruzi plače ceo internet! (VIDEO)

Baka je bila vidno zatečena.

20.05.2024 15:37

MLADIĆ JE DEVOJKU IZNENADIO BUKETOM CVEĆA: Ali zbog onoga šta je ovaj deka priredio svojoj supruzi plače ceo internet! (VIDEO)
Instagram-andrejko.epta

Stariji bračni par sedeo je u restoranu, uživajući u mirnom ručku, kada je baka primetila dirljiv prizor za susednim stolom. Mladić, koji je izgledao kao da je na početku dvadesetih godina, upravo je doneo ogroman buket cveća svojoj devojci. Taj prelep gest dirnuo je baku, koja je uveliko bila u osamdesetim godinama.

Naime, ona nije mogla da odoli, te se nasmešila i blago nagnula ka devojci koja je sedela tik do nje, postavljajući joj nekoliko pitanja i očigledno se diveći pažnji njenog mladića.

Dok su se dve žene osmehivale i razmenjivale nekoliko ljubaznih reči, deka je iskoristio trenutak i neprimetno se udaljio od stola. Baka ga je tražila pogledom, pitajući se gde je mogao da ode. Međutim, ubrzo je dobila odgovor na svoje pitanje. Deka se vratio noseći jednu divnu crvenu ružu koju je otrčao da kupi za svoju voljenu suprugu.

Baka je bila očigledno iznenađena i dirnuta tim neobičnim gestom. U njenim očima zasijale su suze radosnice dok je prihvatila ružu. Deka ju je zatim nežno poljubio, pokazujući svima u restoranu da godine nisu prepreka za ljubav i neprekidna iznenađenja među supružnicima.

Ovaj trenutak ljubavi i pažnje starijeg para izazvao je divljenje kod svih prisutnih. Bilo je očigledno da prava ljubav ne poznaje granice godina i da je svaki dan prilika za pokazivanje koliko vam je stalo do osobe koju volite. I dok su mladići možda skloni velikim gestovima poput buketa cveća kako bi zadivili devojku, budući da pred njima tek predstoji život da se dokažu, stariji par je pokazao da i jednostavna crvena ruža uz srdačan poljubac, može biti jednako snažan izraz ljubavi i pažnje.

Srećom, neko iz blizine je snimio telefonom ovaj nesvakidašnji gest ljubavi i pražnje, čak i u devetoj deceniji života ovog para. Snimak je samo na Instagramu dobio šest i po miliona sviđanja, dok mnogi imali želju da podele svoje mišljenje.

- Ljubav nema godine, nema granice i ne poznaje smrt.

- I ta jedna ruža je iskreno bila lepša od celog buketa.

- Taj čovek je znao svoju dužnost kao supruga.

- Još jedan dan gde ne prestajem da plačem, pošto sam videla totalne strance na interentu.

- Deka ju je video kako gleda u par i u cveće, sve mu je bilo jasno.

- Ko želi, nađe način, to se zove ljubav.

- Zašto plačem već peti put dok gledam ovaj snimak?!

- Ovo je nadivnija stvar koju sam videla danas, ridam u suzama!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)