Brak i veze

"MUŽ MI JE PRAVI FRAJER I SVI SE PITAJU ZAŠTO JE SA MNOM": Njen odgovor oduševio mnoge - od ove žene ima šta da se nauči (VIDEO)

Njena tajna je u velikoj količini samopouzdanja kojim može da osvoji bilo koga.

25.04.2024 19:20

"MUŽ MI JE PRAVI FRAJER I SVI SE PITAJU ZAŠTO JE SA MNOM": Njen odgovor oduševio mnoge - od ove žene ima šta da se nauči (VIDEO)
tiktok-hazelmcbrideauthor

Hejzel Mekbrajd je žena koja je nedavno podigla veliku prašinu na društvenim mrežama objavom videa sa suprugom, koga mnoge dame smatraju veoma privlačnim. Međutim, Hejzel je vidno isticala svoje samopouzdanje i šalila se na račun izgleda svog muža. Iako se mnogi dive njenom stavu, pojedini se pitaju kako to postiže.

Hejzel ne krije činjenicu da je njen partner izuzetno zgodan, dok bi mnogi nju opisali kao devojku prosečnog izgleda. Međutim, umesto da se oseća nesigurno, pored lepotana kakav je njen muž, ona ističe da se oseća sjajno u svojoj koži i da je veoma zadovoljna svojim izgledom.

Njen stav je privukao veliku pažnju, a mnogi je često pitaju da li je teško nositi se sa privlačnim suprugom.

 

 

Mekbrajdova odgovara da nema problema sa tim, jer se u braku oseća sigurno i voljeno. Ona ističe da je “njegov karakter prosečan, ali njen je zato genijalan” i da je humor i zajednički smisao za šalu ono što ih povezuje.

Hejzel je jedinstvena po svojoj iskrenosti i stavu, te je postala uzor mnogima koji se bore sa samopouzdanjem u odnosu sa zgodnim partnerom. Njena priča dokazuje da su ljubav i samopouzdanje ključni faktori u srećnom i ispunjenom odnosu.

 

 

Ova mlada žena je nakon objave videa dobila brojne komentare podrške i divljenja. Sa više od 57,000 pratilaca, Hejzel je postala veoma popularna zbog svoje autentičnosti i iskrenosti na objavama na društvenim mrežama. Komentari na njene brojne snimke sa suprugom se uvek nižu.

- Generalno muž ti izgleda super, ali ni ti nisi uopšte prosečna, sa tim zelenim očima!

- Nije sve u lepoti, ljudi moji!

- Harizmatična, inteligentna i duhovita žena vredi više od 10 misica!

- Divan ste par.

- Jeste frajerčina, ako nije tajna, ima li braće?

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)