Ispovesti

ZARAĐUJEM VIŠE OD 11.000 EVRA MESEČNO, MUŠKARCI MI PLAĆAJU DA IM OVO RADIM: Ona smatra to normalnim i savetuje druge devojke da učine isto(VIDEO)

"Nemojte nikako da izazite sa nekim besplatno, poručuje influenserka.

22.04.2024 21:57

ZARAĐUJEM VIŠE OD 11.000 EVRA MESEČNO, MUŠKARCI MI PLAĆAJU DA IM OVO RADIM: Ona smatra to normalnim i savetuje druge devojke da učine isto(VIDEO)
Instagram-kiirmy

U današnjem svetu, gde su društvene mreže postale neizostavan deo života, mnogi ljudi pronalaze nove i nekonvencionalne načine zarade. Tako influenserka iz Meksika, poznata pod imenom Kirmi na Instagramu i Tik-toku, tvrdi da zarađuje više od 11.000 evra mesečno kao "devojka za iznajmljivanje". Ova neobična priča je izazvala dosta pažnje i pokrenula raspravu o novim načinima zarade i očekivanjima u vezi sa ljubavnim odnosima.

Kirmi je započela svoju karijeru pre nekoliko godina, a prvi klijent je bio spreman da plati oko 500 evra za njeno vreme. Ona tvrdi da je inspiraciju za ovaj neobičan posao pronašla u svojoj rodnoj zemlji Japanu, gde je plaćeni sastanak nešto sasvim normalno. Počela je naplaćivati lične susrete i izlaske sa klijentima.

 

 

Njen onlajn sadržaj uglavnom prikazuje njen posao, gde pruža svojim pratiocima uvid u svoju svakodnevnu rutinu. Na nekim snimcima šali se kako šeta muškarce na povocu baš poput psa, dok u drugima pokazuje svoje odevne kombinacije za sastanke.

Cena njenih usluga kreće se od 500 evra pa naviše, a ona tvrdi da su neki zadovoljni klijenti spremni da plate i hiljade dolara. 

- To mora biti visoka cena, jer ovo nije nešto što se obično radi. To je kao posebna prilika i ja ohrabrujem mnoge žene da ne izlaze "besplatno" - istakla je ova devojka, a o njoj je pisao i Njujork post.

Kirmi je pokrenula mnoge diskusije o novim oblicima zarade i očekivanjima u vezi sa ljubavnim odnosima. Njena priča baca novo svetlo na to kako društvene mreže oblikuju naše živote i poslovne mogućnosti. Njeni verni fanovi često hvale njen rad i dive se njenom izgledu, a neki izražavaju želju da je iznajme, dok drugi ističu kako bi voleli da budu poput nje.

Komentarisanje njenih snimaka je onemogućeno. Ispod tekstova se pak mogu naći reakcije koje su veoma podeljenog mišljenja.

- Želim da iznajmim ovu devojku.

- Moj san.

- “Devojka za iznajmljivanje”, nov termin za najstariji zanat na svetu.

- “Devojka za iznajmljivanje”, čak 3 reči koje opisuju jednu, čije značenje je veoma jasno svima.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)