Ispovesti

"MOJA POBOŽNA PORODICA ME SE ODREKLA ZBOG PROVOKATIVNIH SLIKA": Zvezda platforme za odrasle otvorila dušu (VIDEO)

Zanosna plavuša je do 18. godine redovno išla u crkvu sa majkom i očuhom, a onda je shvatila da joj zadovoljstvo pričinjavaju neke druge stvari.

21.12.2023 21:00

"MOJA POBOŽNA PORODICA ME SE ODREKLA ZBOG PROVOKATIVNIH SLIKA": Zvezda platforme za odrasle otvorila dušu (VIDEO)
Instagram/Lavri Rouz

Velška influenserka Lavri Rouz (24) imala je veliku neprijatnost sa članovima porodice pošto je očuh saznao da ona ima nalog na platformi OnlyFans. Plavokosa studentkinja prava je do svoje 18. godine dva puta nedeljno odlazila u crkvu sa majkom i očuhom koji su, kaže, veoma pobožni. Onda je shvatila da je takvi sadržaji ne privlače, pa se ubrzo odselila i napravila naloge na društvenim mrežama, a onda i na platformi za odrasle.

Začudilo ju je, kaže, što su neki članovi crkve redovno lajkovali njene prilično provokativne fotografije na Fejsbuku i Instagramu koje je počela da objavljuje kad se odselila iz roditeljske kuće.

- Zamolila sam ih da prestanu da me prate, jer mi je bilo jako neprijatno da gledaju sadržaj koji objavljujem, ali oni to nisu želeli da urade – ispričala je Lavri za Dejli star.

Kad bi odlazila kod majke i očuha, oni bi insistirali da kao nekad svi porodično odu u crkvu, ali je Lavri bilo neprijatno i nije htela da im ispuni želju.

Mesec dana pošto je otvorila nalog na OnlyFansu očuh ju je pozvao i saopštio da ih je strašno razočarala.

- Rekao mi je da ni majka ni on više ne žele da me vide, da sam ih obrukala i da im crveni obraz zbog mene. Posle tog razgovora blokirala sam njihove brojeve telefona – otkriva Lavri.

U početku je, kaže, to za nju bio veliki šok, pa je danonoćno plakala. Ali, kako je vreme prolazilo, tako je shvatala da joj je sloboda važnija od svega i da je spremna da plati cenu za to.

- Više ne moram da živim dvostrukim životom. Sada mogu da objavljujem na mrežama sve što poželim i da se pojavljujem na takmičenjima na kojima smatram da bi trebalo da se pojavim – navodi Lavri.

 

 

Kao dete želela je da bude pevačica, a kad je malo odrasla dopao joj se posao advokata, zbog čega je odlučila da studira prava. Kad je na TikToku dobila pola miliona pratilaca, mnogi su joj savetovali da otvori nalog na OnlyFansu. Poslušala ih je i, tvrdi, nije pogrešila.

Danas fantastično zarađuje od sadržaja koji prodaje na platformi za odrasle i tvrdi da se nijednog trenutka nije pokajala što se odvažila na taj korak u životu.

- Dugo nisam bila svesna svojih trauma iz detinjstva. O njima sam počela da pričam tek ove godine i bilo mi je izuzetno teško da ih procesuiram. Sad mi je drago što su veze sa mojom porodicom prekinute – tvrdi Lavri.

 

 

Na pitanje da li bi se pomirila sa majkom i očuhom ukoliko bi je pozvali, kao iz topa odgovara odrično.

- Previše su oni ponosni da bi priznali da su pogrešili. Razlog zbog kog smo prekinuli kontakt je upravo taj njihov ponos. Ali, čak i da me pozovu i izvine mi se, traume koje sam pretrpela tokom odrastanja i način na koji su razgovarali sa mnom poslednji put ne zaslužuju oproštaj. Jedno vreme sam odlazila kod stručnjaka za mentalno zdravlje, a oni su to znali i nisu bili uz mene kad mi je bilo potrebno. To nikada neću moći da im oprostim – kategorična je Lavri.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)