Zanimljivosti

4 PUTA SE ŽENIO, DRUGI BRAK MU TRAJAO SAMO 15 DANA: Glumac se napokon skrasio pored 31 godinu mlađe Beograđanke

Sa 65 dobio četvrto dete.

23.05.2024 13:02

4 PUTA SE ŽENIO, DRUGI BRAK MU TRAJAO SAMO 15 DANA: Glumac se napokon skrasio pored  31 godinu mlađe Beograđanke
Milan Maricic/ATAImages

Hrvatski glumac Frano Lasić (69) je prošao kroz tri braka pre nego što je pronašao sreću pored prelepe Beograđanke Milene, koja je mlađa od njega čak 31 godinu. Njegova priča o ljubavi, razvodima i novom početku intrigira javnost i neprestano je u žiži interesovanja.

Nakon prvog braka sa Majom Nikšić, tokom kog su dobili sina Janka, Frano se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda. Međutim, ovaj brak je trajao svega 15 dana, nakon čega su se razveli, a komunikacija između bivših supružnika je prestala.

Mnogi su bila zapanjeni brzom ljubavlju, a još bržim razvodom Frana i Ljiljane.

Lasić tek posle eksplozivnog razvoda od Ljiljane deset godina nije razmišljao o ponovnom stupanju u brak. Međutim, sudbina mu je priredila novu priliku za ljubav, tako je oženio manekenku Živu Stupnik, sa kojom je dobio dvoje dece. I taj je brak došao svom kraju, a glumac je nakon nekoliko godina upoznao Milenu koja je osvojila njegovo srce. Iako je Beograđanka više od tri decenije mlađa od njega, na sve načine je pokušavao da je osvoji.

- Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam video da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju - otkrio je glumac, a preneo hrvatski Story.

Novembra 2020. godine, par je dobio sina Nikolasa, što je Frana učinilo presrećnim, iako ga je mesec dana delilo od 65. rođendana. On je istakao da je rođenje sina uticalo pozitivno na njega, dajući mu novu energiju i radost koju pruža svakodnevno gledanje kako njihov sin raste. U januaru 2022. godine, Frano je dao intervju svojoj supruzi, koja je glavna urednica portala Bonžur. Tada je otkrio šta smatra svojim najvećim uspehom

- Da sam ostao dosledan sebi, da imam četvoro predivne dece i da sam u svom tom uzbudljivom životu ostao veran svojim stavovima -  naglasio je.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)