Ispovesti

ŽENA S NAJVEĆIM OBRVAMA PREŽIVLJAVA PAKAO! Prete joj oduzimanjem dece i da nikada neće naći partnera, a evo kako izgleda! (FOTO, VIDEO)

Majka dvoje dece koja šeta najveće obrve u celom Ujedinjenom Kraljevstvu objavila je najnovije vesti iz svog života.

17.09.2022 13:16

ŽENA S NAJVEĆIM OBRVAMA PREŽIVLJAVA PAKAO! Prete joj oduzimanjem dece i da nikada neće naći partnera, a evo kako izgleda! (FOTO, VIDEO)
tiktok-sammie_jo_94

Pronaći ljubav svog života je teško samo po sebi, a kada imate zvanično najveće obrve u celoj Engleskoj, onda je to još teže. I to, pritom, ne bilo kakve obrve. Naime, Semi Li Hilford je mama dvoje dece koja voli da se šminka tako da ima najveće obrve na svetu. Ona uz to voli da joj cela šminka bude napadna, a ima i pirsing na nosu. Komentari mržnje stižu joj svakodnevno, a mnogi su joj poručili da nikada neće moći da nađe dečka budući da je nijedan muškarac takvu neće hteti.

Ipak, Semi je sada svima zapušila usta pošto je pronašla ljubav i objavila snimke razmenjivanja nežnosti sa mladićem po imenu Bejli Pajk. Ona je upravo taj snimak postavila ispod komentara: “Nikada nećeš naći momka sa tim obrvama!”, koji joj je redovno stizao ispod svih postova. Hilfordova je na to odgovorila samo sa: ”Mislim da se ne razlikujem mnogo, draga”.

Uz nove ljubavne snimke, zadovoljna Semi je samo kratko dodala:

- Ovo je savršeno - istakla je ona na TikToku dok ljubi Bejlija.

@sammie_jo_94 I miss him so much @baileydabrat97 . 😭❤️❤️ #relationships #relatable #perfect ♬ original sound - Hope Schwing

Mediji prenose i da su pojedinci kontaktirali centar za socijalni rad smatrajući da ona zbog takvih obrva nije podoban roditelj. Međutim, ona je obrazložila da to nema nikave veze sa roditeljstvom, budući da je svojoj deci posvećena kao i bilo koja druga dobra majka. 

- Ne osuđujte. Sve što vi vidite je neuredna šminka i velike obrve. Ne vidite šta je ispod i to je problem -

- Pojedinci su toliko opterećni imidžom i načinom na koji bi lepota trebalo da izgleda da ne mogu ni da budu ljubazni prema nekome osim ako im nije donekle privlačan. To je veoma zabrinjavajući stav -

- Roditeljstvo nema nikakve veze sa mojim obrvama - glase samo neki od Seminih odgovora na mnogobrojne napade kojima je svakodnevno izložena zbog neobičnog izgleda. 

Srećom, kako ona tvrdi, njen dečko može da se nosi sa komentarima mržnje, što joj daje snagu da izdrži sve napade kojima je izložena jer ponekad, po sopstvenom priznaju, zapada u ozbiljne krize. 

- On je super podrška kada je u pitanju “problem” mojih obrva - navela je Semi i otkrila kako joj je Bejli podrška i u mnogim drugim stvarima. 

- Umešao se nekoliko puta na moj video na TikToku ​​i dozvolio mi da mu napravim šminkom iste obrve. Njemu je sve to smešno. Oboje smo se ludo zabavljali snimajući priloge i šminkajući obrave - ispričala je Semi za The Sun.

I na njene objave sa dečkom stiglo je mnoštvo komentara. 

- Mislim da njemu samo treba prostor gde će da živi -

- Prirodna žena, čemu frka -

- Volim tvoj humor -

- Meni ste vas dvoje slatki -

Inače, Semi nikada nije otkrila da li su njene obrve trajno iscrtane ili je ona jednostavno opterećena njihovim svakodvenim iscrtavanjem. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)