Brak i veze

OTIŠLA SAM NA PUT I MAJKU OSTAVILA S DEČKOM! Kad sam se vratila dočekale su me užasne vesti, ALI TU NIJE BIO KRAJ! (VIDEO)

Ispovest Amerikanke Vanese na TikToku pomera granice mogućeg i mnoge je ostavila bez reči.

bySrećna republika

25.09.2022 22:01

OTIŠLA SAM NA PUT I MAJKU OSTAVILA S DEČKOM! Kad sam se vratila dočekale su me užasne vesti, ALI TU NIJE BIO KRAJ! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/julesv0923

Amerikanka Vanesa, koja je već neko vreme aktivna na TikToku, sa čitavim svetom je preko te društvene mreže podelila svoju šokantnu ispovest, koja joj je, kako tvrdi, razorila porodične odnose, ali i čitav život.  

Prema njenim rečima, kada je otišla na put u Meksiko ostavila je majku sa svojim partnerom Džonom. U jednom trenutku su je dočekale jezive vesti - njena majka je zatrudnela sa njenim dečkom.

Nisam mogla da verujem kad mi je priznala šta su uradili - ispričala je Vanesa u potresnom TikTok videu. 

Naime, nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika s putovanja nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka joj je uznemireno plakala, ali Vanesa je mislila da je to normalna reakcija na takvu vest.

Nakon dva dana, ona se ponovo čula s mamom koja je bila još uznemirenija, pa ju je naterala da joj kaže šta se događa.

- Šokirano sam je pitala da mi ponovi, a ona mi je samo rekla da je dete Džonovo - istakla je Vanesa. 

 

@julesv0923 Story time on how I found out my mom and boyfriend were sleeping together #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime ♬ you broke me first - Tate McRae

 

Ona se vratila ranije iz Meksika kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije uspela da pronađe.

- Sklonio mi je odeću da bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati inače ću ga prijaviti policiji. I njega i majku sam blokirala na svim društvenim mrežama i nismo više ni u kakvom kontaktu. Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega - naglasila je nesrećna žena.

Nakon što je ispričala svoju priču na društvenim mrežama rekla je da su joj se javile brojne žene koje su se zabavljale s njenim dečkom dok su bili zajedno, kao i da nisu bile svesne da je on zauzet. Jedna je čak bila i u vezi s njim. 

Vanessu su mnogi na društvenim mrežama upitali da li se osvetila mami i bivšem, ali ona je rekla da smatra da nije na njoj da im sve osvećuje, već da će karma odraditi svoje.

- Ne dajte da vam iko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje - napisala je.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)