Horoskop

ONE SU NAJBOLJE ZA BRAK! Horoskop otkriva zašto su žene u ovom znaku savršene supruge!

Pripadnice ovog znaka preziru kratkotrajne avanture, a varanje u vezi ili braku je za njih misaona imenica.

20.09.2022 21:00

ONE SU NAJBOLJE ZA BRAK! Horoskop otkriva zašto su žene u ovom znaku savršene supruge!
Foto: Shutterstock

Prema mišljenju astrologa, žene rođene u vodenom znaku ribe su najbolje za brak. Većina pripadnica ovog znaka nosi epitet savršenih supruga, pa ne čudi što upravo njih muškarci i najčešće prose.

Te emotivne dame krase brojne vrline, često su vrlo lepe,sa sanjalačkim pogledom. Kad se zaljube biće odane, nežne i najveća podrška svom partneru.

Srećna republika vam donosi zašto astrolozi smatraju da su upravo ribe savršene supruge.

Pixabay.com

Žene u znaku Ribe su emotivne sanjalice koje nisu sklone prevarama i avanturama u vezi i braku

Preziru prevaru

Rođene u poslednjem, 12. znaku zodijačkog kruga, ribe najčešće u sebi nose po malo od svakog znaka, pa se lako razumeju sa svima. One su veoma senzibilne i emotivne i nepopravljivi su romantici bez obzira na teškoće koje su prošle u životu. Najčešće deluju mirno, zanesene sanjarenjem i mistično. Veoma su stravstvene, a kad se zaljube onda vole celim srcem i bez ikakvih kalkulacija jer drugačije ne umeju. Preziru kratkotrajne avanture, a varanje u vezi ili braku za njih je misaona imenica. To jednostavno nije deo njihove duše.

Posvećene su partneru koga obasipaju pažnjom i nežnošću. Izuzetno su inteligentne i sve pamte, pa nema šanse da jedna riba zaboravi na važne datume poput rođendana ili godišnjica. Osim inteligencije obdarene su naglašenom intuicijom pa će nepogrešivo znati šta prija partneru, a šta ne.

Pixabay.com

Potrebe drugih ljudi posebno voljenih uvek stavljaju iznad svojih želja

Verni partneri 

Žene rođene u ovom znaku su komunikativne i smatraju da je iskren razgovor sa voljenima suštinski važan za kvalitetan brak. Od partnera očekuju da im bude muž, zaštitnik, ljubavnik i najbolji prijatelj. Iako vole da pričaju, znaju kad treba da zaćute i od njih nikad nećete dočekati da zvocaju kao druge žene što, ruku na srce, ne voli nijedan muškaraci. Ribe će vam biti ne samo uzorne supruge, već i najbolji prijatelji kome možete sve da kažete bez bojazni da će to ikad ikome reći. Često potrebe drugih ljudi, posebno voljenih, uvek stavljaju iznad svojih želja i potreba što nije dobro po njih, ali će njihov partner zaista uživati. Iako deluju krhko i nežno žene ribe su veliki borci i beskompromisno rešavaju probleme koji se pojave u porodici ili vezi. One su verni partneri, cene romantiku i trud, a život uz njih biće vam poput najlepše bajke. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)