Horoskop

INDIJSKI HOROSKOP KAŽE: Ova 4 znaka čeka neviđena sreća i novac do kraja godine! Njima će bukvalno sve ići od ruke!

Zbog specifičnog načina merenja vremena i kretanja planeta indijski horoskop se smatra najtačnijim na svetu.

29.08.2022 11:05

INDIJSKI HOROSKOP KAŽE: Ova 4 znaka čeka neviđena sreća i novac do kraja godine! Njima će bukvalno sve ići od ruke!
Pixabay.com

Indijska astrologija je najstariji sistem astrologije u svetu i znatno se razlikuje od svih ostalih. U tumačenju sudbine indijski astrolozi koriste sazvežđa, a znakovi se zovu rasi. Kao i u zapadnoj astrologiji, postoji 12 znakova, ali je razlika u načinju merenja vremena.

Koliko je astrologija poštovana u Indiji najbolje potvrđuje podatak da nijedan Indijac, bio bogat ili siromašan, mlad ili star, ništa u životu ne preduzima bez konsultacije sa astrologom. Zbog specifičnog načina merenja vremena i kretanja planeta, indijski horoskop se smatra najtačnijim na svetu.

Srećna republika vam donosi koja 3 znaka će do kraja godine doživeti neviđenu sreću i novčani dobitak, prema tumačenju indijskih astrologa.

VRISHA (Bik)

21. april – 21. maj

Nalazite se pod veoma povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku. Mudro ste koristili sve puteve koji su se pred vama otvarali, pa ćete krajem godine ubrati plodove svog vrednog rada i zalaganja. Narednih meseci imaćete priliku da zaradite veliki novac, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i da ne čekate signal ili odobrenje od bilo koga. Tajna uspeha je u vašim rukama, zato nemate razloga da se plašite rizika jer će vam se na kraju sve to isplatiti.

MITHUNA (Blizanci)

22. maj – 21. jun

Period do kraja godine za vas će biti jedan od najuspešnijih u životu. Sve probleme ćete lako rešavati i odolevati izazovima zahvaljujući svom brzom i okretnom umu. Pred vama je period promene posla i prihvatite ga sa velikim entuzijazmom jer će vam doneti novčanu satisfakciju. Povedite računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su vam pluća osetljiva pa se čuvajte prehlada koje mogu da se zakomplikuju. I na polju ljubavi vas čekaju lepi trenuci i pravo je vreme da ozvaničite svoju vezu, a venčanje zakažite za period druge polovine oktobra.

SIMHA (Lav)

23. jul – 21. avgust

Vama je uspeh zapisan u zvezdama i na vama je samo da taj put pratite. Prethodnih meseci imali ste više prilika da zaradite novac, a do kraja godine te šanse vam se udvostručuju. Nemojte da se šepurite i uživate na lovorikama, još nije vreme za opuštanje. Sad je vreme za akciju i realizaciju svih onih planova koje odavno imate. Savet je da ne žurite sa donošenjem odluka već da dobro razmislite o svakom koraku jer vas brzopletost može zaustaviti na putu uspeha i napretka. Budite mudri i nemate razloga za bilo kakvu brigu.

TULA (Vaga)

24. septembar – 23. oktobar

Tule po prirodi nisu neko ko je spreman da rizikuje i eksperimentiše, već teži harmoniji. Narednih meseci okolnosti će vas naterati vas da izađete iz zone konfora i prihvatite određene rizike. Nemojte da se plašite, već stisnite zube i prihvatite igru. Svi koji budu imali hrabrosti da rizikuju i isprobaju nešto novo i drugačije biće bogato nagrađeni. Iskustvo koje budete stekli narednih meseci biće za vas neprocenjivo i dobro će vam doći u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)