Numerologija

ŽELITE POVIŠICU? OVO JE PRAVO VREME DA JE TRAŽITE: Broj 5 donosi vam siguran uspeh!

Odgovore na sva važna životnja pitanja možete naći u brojevima!

27.10.2021 18:46

ŽELITE POVIŠICU? OVO JE PRAVO VREME DA JE TRAŽITE: Broj 5 donosi vam siguran uspeh!
Pixabay.com

Numerologija nam pomaže da otkrijemo tajne univerzuma na osnovu kojih možemo da predvidimo kakve su nam šanse za uspeh u našim željama i planovima. 

Da biste se poslužili numerologijom sve što treba da uradite jeste da izračunate vaš životni broj. Ako ste rođeni 06.06.1999. godine vaš životni broj biće 6+6+1+9+9=40=4+0=4. Ovo znači da će vaš život zauvek biti obeležen brojem 4. Kada znate koji ste broj sve što treba da uradite je da otkrijete koji je dan koji će u vašem životu imati najbolje prilike za poslovni uspeh.

Pixabay.com

Broj pet je povoljan za poslovne uspehe
Posao i karijera

Datumi koje numerološki možete svesti na broj 5 najbolji su dani za promene i nove prilike u karijeri. Možda ćete dobiti unapređenje ili zasluženo priznanje na koje već dugo čekate. Numerologija takođe kaže da su takvi dani najbolji za prodaju.

U danima koje obeležava broj 5 krenite u akciju i preuzmite rizik - moglo bi vam se višestruko isplatiti!

Pixabay.com

Broj kuće i vaš broj moraju da se slažu
Nije svejedno kada ćete kupiti kuću ili stan

Kao i u slučaju određivanja datuma venčanja, kada morate da vodite računa i o broju vašeg partnera, u slučaju kupovine kuće ili stana morate odrediti numerološki broj vašeg novog doma.

Ukoliko se nekretnina na koju ste bacili oko nalazi na kućnome broju 324, saberite cifre 3, 2 i 4 i dobićete da je numerološki broj kuće 9. Ukoliko je i vaš životni broj 9, ta kuća je pravi odabir za vas! Povrh toga, morate znati da je šesta godina ličnog životnog ciklusa najbolja godina za kupovinu doma, prenosi Prva.rs.

Komentari (0)