Horoskop

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŽENE! Evo ko će do kraja 2022. otkriti da ga partner vara, a ko će uploviti u vezu na daljinu!

Najviše turbulencija u ljubavi očekuje dame rođene u znaku Vodolije i Strelca dok će zauzete Device i Lavice uživati u nežnosti i pažnji partnera.

03.09.2022 09:00

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA ŽENE! Evo ko će do kraja 2022. otkriti da ga partner vara, a ko će uploviti u vezu na daljinu!
Foto: Shutterstock

Prema predviđanjima astrologa, do kraja 2022. godine čeka nas turbulentan period koji će u većoj ili manjoj meri uticati na sve znakove zodijaka. U narednim mesecima očekuje nas nekoliko važnih astroloških događaja, počev od pomračenja Sunca 25. oktobra, koje će nas "naterati" da zavirimo u sopstvenu dušu i konačno priznamo šta je to što istinski želimo. Sledi retrogradni Merkur koji će nas dovesti u iskušenje da se vratimo bivšim partnerima, iako to nije dobro za nas. Godinu završavamo sa retrogradnim Marsom, što će pomutiti razum mnogim muškarcima. 

Srećna republika vam donosi ljubavni horoskop samo za dame kako bi spremno dočekale predstojeće mesece.

OVAN

shutterstock.com

Ovan

Dame rođene u ovom znaku očekuje brojna ljubavna iznenađenja. Vi ste uvek znale da se izborite za sebe i tačno znate šta želite a šta ne i ne odustajte od sopstvenih principa. Dame koje su u vezi lako će prevazići napete trenutke i imaće priliku da unaprede svoj partnerski odnos. Već su na ivici živica i sebi su dale još malo vremena da vide kuda to ide, u suprotnom će se okrenuti i otići. One koje nisu u vezi imaće nekoliko vrlo zanimljivih poznastava i šansi da uplove u romansu, a samo od vas će zavisiti da li će se to i dogoditi.

BIK

shutterstock.com

Bik

Bikovi koji su u ozbiljnoj vezi ili braku suočiće se sa velikim izazovima kako da tu bračnu zajednicu održe. Moguće je nerazumevanje i već vam je dosta da stalno praštate partneru gluposti koje pravi, pa ćete mu postaviti ultimatum. Niste više sposobni da se nosite sa stalnim problemima, a partner će vas gledati u fazonu: "šta te je sad spopalo", iako i sam zna koliko je kriv za narušene odnose, a to ne želi da prizna. Slobodne pripadnice ovog znaka biže željne avantura, a jesen, posebno kad Sunce uđe u znak Škorpije, biće pravo vreme da svoje maštarije i ostvare.

BLIZANCI

shutterstock.com

Blizanci

Već duže vreme se osećate kao ekspres-lonac. Para vam izlazi na uši i samo što ne eksplodirate. One koje su u braku narednih meseci biće spremne na sve samo da promene rutinu, koja im je dosadila. Vodite računa i ne ulećite brzopleto u ljubavne avanture i prevare, zato što ćete biti otkrivene i to će biti kraj braka. Slobodne pripadnice ovog znaka novu ljubav će sresti na putovanju. Nešto što će početi kao neozbiljna veza i seks za jednu noć može prerasti u vrlo ozbiljnu vezu.

RAK

shutterstock.com

Rak

Vi ste neko ko želje i potrebe drugih, posebno članova porodice, uvek stavljate ispred sopstvenih želja. Došlo je vreme da tome stanete na put i postavite jasne granice preko koji nećete ići. Dosta su vas svi gazili i krajnje je vreme da shvatite koliko svi vaše zalaganje i brižnost uzimaju zdravo za gotovo ne poštujući vas. Vreme je da izađete iz začaranog kruga i ne odustajte dok ne isterate svoje. Slobodne račice već dugo vremena priželjkuju jaku, strasnu ljubav. Imate šansu da započnete romansu sa dugogodišnjim poznanikom ili kolegom s posla, samo vodite računa da li su emocije s druge strane stvarne ili plod vaše mašte, jer vam u tom slučaju sledi još jedno razočaranje. 

LAV

shutterstock.com

Lav

Zauzete lavice u potpunosti su zadovoljne svojim životom. Partner ih drži kao malo vode na dlanu, što godi njihovom egu i vi ćete kroz ova period proći s najmanje trzavica. Slobodne pripadnice ovog znaka biće u prilici da obnove romansu sa bivšim partnerom, ali nipošto ne ponavljajte greške iz prošlosti. Na prvi znak bilo kakvog toksičnog ponašanja starog/novog partnera odmah okončajte tu vezu jednom zauvek i krenite u nova osvajanja. Ništa i niko ne stoji na vašem putu ka sreći, osim vas samih.

DEVICA

shutterstock.com

Devica

Za vas stiže vreme romantike i nežnosti. Ukoliko ste već zaljubljene, ljubav će postati još dublja i ozbiljnija, pa uživajte u svakom danu. Nemojte manipulisati partnerom jer zaista nemate razloga za to. Umesto toga poklonite mu poverenje, to će vam se isplatiti na duže staze. Slobodne dame u ovom znaku biće u prilici da biraju između više udvarača, što se njima ne događa često. Bićete iznenađeni takvim događajima, ali umesto presabiranja, jednostavno se prepustite i uživajte.

VAGA

shutterstock.com

Zauzete Vage preuzimaju odgvornost u svoje ruke, što će prijatno iznenaditi partnera. Važite za neodlučne osobe i često vam treba dosta vremena da izvagate sve, ali sad tačno znate šta želite, pa nema raloga za bilo kakve dileme. Vage koje su u vezi ili braku očekuje bezbrižan period s mogućim krupnim odlukama kao što su proširenje porodice, ozvaničenje veze i preseljenje u nov dom. Slobodne Vage uverene su da ih prava ljubav uskoro čeka i neće se prevariti. Važno je samo da postavite dobre temelje za kvalitetan odnos, sve ostalo će doći samo po sebi.

ŠKORPIJE

shutterstock.com

Blizanci

Temperamentne i mistične škorpije jako dobro znaju kako da upravljaju brakom i porodicom. Povremene avanture za vas su samo izduvni ventil. Vrlo ste ambiciozni i to je u redu, ali nemojte da vaši poslovni planovi nanose štetu vašoj porodici, posebno ukoliko imate manju decu kojoj ste potrebni. Slobodne pripadnice ovog znaka moraju da spuste sopstvene zidove jer usputne avanture vas odavno više ne zadovoljavaju i priželjkujete nešto ozbiljnije i dugotrajnije. Kjuč uspeha je, kao i uvek, u vašim rukama. 

STRELAC

shutterstock.com

Strelac

Zauzete dame rođene u ovom znaku očekuje turbulentan period prepun svađa, suza, pa strasnih pomirenja i tako ukrug. Ni same nećete znati šta da radite. S jedne strane, od partnera će zahtevati sve više, a same neće biti spremne na bilo kakav ustupak. Morate pronaći balans, a to što maštate o bekstvu iz bračnih okova nikako vam neće pomoći. Posebno vodite računa šta pričate kad ste besne jer možete reći stvari preko kojih partner neće preći. Slobodne pripadnice ovog znaka novu ljubav mogu pronaći na kraćem putovanju u inostranstvu, a potom nastaviti vezu preko interneta, što će im odgovarati bar neko vreme. 

JARAC

shutterstock.com

Jarac

Ako ste u vezi ili braku, sledi vam zahlađenje odnosa, ljubomorne scene i nerazumevanje partnera za vaše hladno ponašanje. On veruje da ste već pronašli nekog drugog, a na vama je da mu objasnite da je bezrazložno ljubomoran i patetičan. Ukoliko zanemarite takvo njegovo ponašenje, čeka vas papir za razvod braka, zato se ne igrajte već zajedničkim snagama prevaziđite sve probleme. Slobodne jarčice uopšte nisu u fazonu ljubavi jer im je samo karijera u glavi, pa će se ponašati čak i agresivno prema udvaračima koji će pobeći glavom bez obzira. Još nije došlo vaše vreme za ljubav.

VODOLIJA

shutterstock.com

Vodolija

Dolaskom hladnog vremena kao da dolazi do zahlađenja odnosa između vas i partnera. Potpuno neočekivano potvrdiće se vaše sumnje da vas vara već duže vreme i da je to razlog njegovog neobičnog ponašanja poslednjih nekoliko meseci. To će biti kap koja će preliti čašu. Rastanak je neminovan ali to je dobro za vas, iako vam se to ne čini tako. Čuvajte se lažnih suza i pravdanja i ne nasedajte na manipulacije jer i same znate da više nemate šta da tražite u toj vezi. Slobodne pripadnice vodolija očekuje nova romansa i vreme je da konačno pružite šansu osobi koja vam se već dugo udvara. 

RIBE

shutterstock.com

Ribe

Zauzete Ribe stalno su na oprezu i mere svaki korak partnera tražeći naznake da se ohladio ili našao neku drugu. To je samo vaša paranoja jer pravih razloga za to zaista nemate. Umesto stalno sekiranja partnera, pružite mu nežnost i ljubav onako kako samo vi znate i on neće drugu ni pogledati. Slobodne dame u znaku riba privlače veliku pažnju suprotnog pola, ali su neodlučne jer se plaše da ponovo ne budu povređene. Zaboravite na strahove i sumnje, već otvorenog srca prihvatite ljubav koja vam se nudi. Biće to ostvarenje svih vaših snova. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)