Horoskop

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Ko se opire promenama, a kom znaku se smeši ljubav?

Sedmica koja je počela donosi velike promene mnogim znacima zodijaka, a ovde možete saznati šta tačno očekuje vaš znak.

25.07.2022 10:00

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Ko se opire promenama, a kom znaku se smeši ljubav?
shutterstock.com

Do 1. avgusta ove godine mnoge horoskopske znake očekuje buran period, pa je savet za sve da budu na oprezu i ne donose odluke u afektu.

Pročitajte astrološku prognou za ovu nedelju:

Ovan - U sporijem ritmu

POSAO: Ovnovi će ove nedelje imati mnogo posla na praktičnom planu, ali je veoma važno da sve rade polako i postepeno. Ispoštujte ovu dinamiku da biste kasnije bili zadovoljni. Bez obzira na komentare drugih ljudi i potrebu da vas ubrzaju, nemojte da se obazirete na to. Sve do 20. avgusta prijaće vam ovakva dinamika i biće mnogo bolja za vas na dugoročnom planu. Kod mnogih pripadnika ovoga znaka mora da dođe do promene ritma, ponašanja i planova i to sve zbog nekog nezadovoljstva. Usporenost će vam prijati da ne biste impulsivno reagovali i pripremiće vas za neke nove okolnosti na jesen. Tolerancija i strpljenje će prijati ljudima s kojima radite i to će pomoći da mnogo bolje materijalizujete sve čime se bavite. Naročito je dobar period za sve one koji se bave privatnim biznisom ili rade od kuće. Ove nedelje ćete se baviti nekim nekretninama, nasledstvom ili porodicom. Informacije će dolaziti u tom domenu i odjednom će sve biti jasnije, smislenije i izražajnije. Otvaraće se neke nove okolnosti, a vi ćete shvatati da se nešto značajno događa. Neki Ovnovi će se baviti renoviranjem doma, dvorišta ili porodične kuće. Vući će vas koreni, tradicija i porodica, pa ćete želeti da što više vremena provodite s njima. Krajem nedelje su mogući neki veliki troškovi koje niste planirali ili se radi o planiranim, a koji su otišli mnogo dalje nego što ste mislili. Sve u svemu, novac će mnogo više odlaziti od vas nego što će dolaziti.

LJUBAV: Zauzetim Ovnovima ovih dana će u fokusu biti porodica i dešavanja u vezi s nekim bliskim ljudima. Dobićete pažnju i podršku osobe s kojom ste onda kada se najmanje budete nadali, što će vam veoma prijati i značiti. Neki Ovnovi će se iznenaditi koliko ih partner zapravo poznaje i koliko mu znače. Moguće je da će vas iznenaditi nekim poklonom ili pažljivim gestom. I deca će biti fokus, pa ćete se truditi više vremena da provodite zajedno i budete bliskiji. Slobodni Ovnovi će imati iskreniji odnos s osobom koja im se dopada i na neki laganiji način će se otvoriti, ali još nisu spremni za ulazak u ozbiljniju vezu. Moguće je i da je ta osoba na neki način udaljena od vas. Svakako, emocija, razgovora i simpatija neće manjkati.

ZDRAVLJE: Grlo vam je i dalje slaba tačka, ali povedite računa i o ishrani. Ne preterujte ni u čemu i nemojte da jedete zbog nervoze ili dosade. Mogući su problemi s kožom zbog psihosomatskih nemira.

SAVET + Budite strpljivi i probajte da ne isterujete pravdu po svaku cenu 

Bik - Ne opirite se promenama

POSAO: Bikovi osećaju da imaju pojačanu aktivnost i neki naboj koji možda nema pravac. Na vama je da usmerite energiju na pravi način i potrudite se da vas ništa ne opterećuje, muči i pritiska. U suprotnom, možete osećati pojačanu nervozu, potrebu da se svađate, možda čak i budete agresivni. Potrudite se da shvatite šta je najbolje za vas i kako da uradite određene stvari. Moguće je da treba da uradite nešto drugačije, radikalno i novo. Možda dođete do nekih novih rešenja i ideja. Neki Bikovi bi mogli da promene posao ili počnu da funkcionišu na drugačiji način. Imate mnogo potencijala i možete da očekujete da u kratkom roku napravite sjajne rezultate. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom, samo je važno da znate šta želite i date maksimum. Ove nedelje možete imati prvu odskočnu dasku, ali vas početkom septembra očekuju još bolji rezultati. Imate snažne i jake misli, ali ponekad možete biti odsutni i zamišljeni. Nećete biti toliko komunikativni, već će vam više odgovarati da pričate s veoma bliskim osobama i porodicom i više vremena provodite sami sa sobom. Kopaćete po podrumima sopstvene duše i tamo tražiti neke odgovore. Imaćete više kontakta s braćom i sestrama, a moguće je i neko kraće porodično putovanje. Sve u svemu, ne potiskujte potrebe koje imate, već probajte da ih ispoljite na što kvalitetniji i zdraviji način.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će imati bolju i emotivniju komunikaciju s partnerom. Osećate veću bliskost i neće vam biti potrebno mnogo da biste bili zadovoljni i srećni. Veću vrednost će imati obične i svakodnevne stvari, pa ćete se truditi da više vremena provodite s porodicom i partnerom. Problem može nastati ako ste nezadovoljni sobom i statusom na poslu, ali ćete i to imati priliku da popravite. Bićete veoma iskreni i imaćete potrebu da kažete sve što vam je na duši. Očekuju vas harmonija i suptilniji odnosi. Slobodni Bikovi bi mogli da sretnu srodnu dušu ili uspostave bliskiji odnos s njom. Emocije će se naglo pokrenuti, a vi ćete se osećati kao da se poznajete ceo život. Bićete emotivniji i nežniji, a moguće je da ćete nešto važno uraditi za tu osobu.

ZDRAVLJE: Na ovom polju možete imati problema s glavom, a moguće su i povrede ruku. Bićete skloni infekcijama i prehladi. Ne radite ništa brzo i pod jakim adrenalinom.

SAVET + Budite jednostavni i iskreni, kako prema sebi tako i prema drugima 

Blizanci - Rešite se stvari koje vas opterećuju

POSAO: Blizance će ove nedelje mučiti neke stvari koje dugo guraju pod tepih ili skrivaju od očiju javnosti. Moguće je da se zbog nečega osećate izolovano ili odbačeno, a da to ne želite da priznate. Neki pripadnici vašeg znaka misle da nije dobar balans između onoga koliko se dajete i koliko dobijate kao rezultat. Ovako ćete se osećati sve do 20. avgusta, ali sve to i ne mora da bude tako. Blizanci koji nisu sujetni, koji su potpuno opušteni, predani, veruju u ljude oko sebe i koji se prepuštaju bezrezervno i bez sumnje, neće imati nikakvih problema. Šta više, otvoriće vam se nove ideje, kvaliteti i vrednosti, a moguće je da će vam se dogoditi neke veoma neobične stvari. Imate potencijala i možete da ga pokrenete i podignete na viši nivo, ali sve to zavisi od vas. Finansijska situacija bi mogla da se popravi, a sve što je vezano za materijalnu zaradu moglo bi da se relizuje, ali vi možete biti nezadovoljni i nesigurni. Pazite da se ne izletite i ne kažete neke informacije pre vremena. Budite strpljivi i probajte da istaktizirate. Može se dogoditi i da obelodanite nešto što nikako nije trebalo, pa se potrudite da nešto prećutite. Moguće je i neko kraće putovanje, koje može biti poslovno ili privatno, a nije isključeno da ćete spojiti i jedno i drugo. Neki Blizanci bi mogli da dobiju lepu vest od prijatelja ili će vam neko od njih pomoći da rešite neki važan problem.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi bi ove nedelje mogli da rešavaju finansijske probleme koji su vezani za porodicu. Možete se zbog nečega osećati zapostavljeno ili možete čak optužiti partnera da vam ne poklanja dovoljno pažnje. Morate prihvatiti da je to samo vaš subjektivni doživljaj i da se partner nije nimalo promenio, samo ga vi na taj način možete udaljiti od sebe. Nemojte na partnera prebacivati odgovornost samo zbog sopstvenog nezadovoljstva. Potrebna vam je podrška i uteha i ako partner bude imao sluha za vas sve će proći u najboljem redu. U suprotnom, može doći do svađa i tenzije. Slobodni Blizanci će pokušati da se nametnu osobi koja je možda starija od njih. Pojačaće se komunikacija između vas, ali da bi veza uspela, potrebno je da neke stvari prevaziđete. Za to imate vremena do 20. avgusta, a posle toga možete da očekujete jednu veoma lepu ljubavnu priču.

ZDRAVLJE: Možete biti pod stresom i svađalački nastrojeni. Mogući su problemi s vratom, grlom, donjim delom vilice i gornjim delom torza. Povedite računa da se nešto ne otkači i udari vas iznenada.

SAVET + Budite strpljivi

shutterstock.com

Sve će doći na svoje mesto

Rak - Fokus na finansijama

POSAO: Dragi Rakovi, pred vama je izazovna nedelja kada su u pitanju finansije i vrednosti na kojima ste dosad zasnivali stavove. U ponedeljak vam predstoji napet dan na poslu pošto će se obaveze uvećavati i biće vam potrebni takt i diplomatski pristup da biste sve uspeli da realizujete. Doći ćete u situaciju da upadate u verbalne sukobe s okruženjem pošto nećete želeti da odstupate od svojih stavova, dok će oni preko puta vas insistirati na promenama i očekivati da se prilagodite njima. Sredinom nedelje doći će do promene nekih okolnosti, a to će zahtevati brzo razmišljanje i pravovremenu reakciju. Suzdržite se od brzopletog zaključivanja i pokušajte da izbrojite bar do pet pre nego što odreagujete. Situacija će se poboljšati krajem nedelje, kada ćete konačno moći da odahnete i realizujete sve poslove na način na koji ste i planirali to da učinite. Imaćete podršku autoriteta, a i sami ćete biti autoritet za ljude s kojima budete dolazili u kontakt. Dobra organizacija i pribranost će vam pomoći da sve prođe kako treba. Na finansijskom planu priliv novca možete da očekujete početkom nedelje. Budite ekstremno oprezni s troškovima, posebno na samom kraju nedelje. Nemojte se zaduživati i trudite se da vratite dugove ukoliko ih imate pošto će se od vas ove nedelje tražiti ozbiljna finansijska disciplina.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi imaju mnogo planova s partnerom i trude se sve da postignu. Oni koji su u vezi mogu se odlučiti za brak pošto će shvatiti da veza u potpunosti ispunjava njihova očekivanja. Na početku nedelje može doći do manjih razmimoilaženja s partnerom po pitanju nekih odluka, dok će ostatak nedelje proći u mirnoj atmosferi i bez značajnijih razmirica. Rakovi koji su trenutno sami mogu da upoznaju zanimljivu osobu koja je povezana s njihovom karijerom. Iako ćete poželeti da bude nešto više, pojaviće se neke prepreke koje će ometati ostvarenje veze. Ako budete uporni i stvarno želite da se emotivno povežete, već sledeće nedelje bićete iznenađeni okolnostima koje će vam u potpunosti ići naruku.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu osećate se veoma rastrzano i loše spavate zbog stresa, pa se potrudite da budete smireniji.

SAVET + Kontrolišite troškove i budite disciplinovani po pitanju novca

Lav - Tenzični odnosi

POSAO: Dragi Lavovi, ovu nedelju obeležiće dešavanja na poslovnom planu, kao i promene. Već na početku nedelje možete da očekujete manje nesporazume u vezi s planovima koji se tiču putovanja i moraćete da uložite veliku količinu smirenosti i strpljenja da biste sve rešili na pravi način. Dešavanja na poslovnom planu počinju u utorak, kada ćete biti prilično iziritirani nečijim nerazumevanjem i arogantnim stavom. To vas može navesti da odreagujete impulsivno, bez razmišljanja o posledicama, što nije vaš manir. Pokušajte da kontrolišete reakcije bez obzira na činjenicu da druga strana nije postupila ispravno. Verbalni sukobi su gotovo izvesni ove nedelje, pa se potrudite barem da ih svedete na minimum ako već ne možete da ih izbegnete. To znači da svakog trenutka morate imati na umu da ne smete da izgubite kontrolu. Može doći i do otežavajućih okolnosti i nerazumevanja s poslovnim partnerima, što vodi ka distanciranju i zahlađenju odnosa. Na kraju nedelje dolazi do stabilizacije odnosa i kontrola će ponovo biti u vašim rukama. Na finansijskom planu može doći do kašnjenja u isplati ili do nesporazuma u vezi s iznosom i rokovima isplate. Bilo bi dobro tačno da isplanirate svaki finansijski korak da bi sve proteklo po planu.

LJUBAV: Lavovi koji imaju partnera mogu da očekuju duboku povezanost i razumevanje, kao i podršku u svim planovima. Partner vam može delovati odsutno u nekim trenucima, ali ubrzo ćete shvatiti da njegova podrška ne izostaje onda kada vam je potrebna i da nije zanemario vaše potrebe dok se bavi sopstvenim preokupacijama. Smeši vam se odlazak na putovanje, što će povratiti vaš emotivni i duševni mir. Oni pripadnici znaka koji su trenutno sami imaju izgleda na putu da sretnu osobu koja je naizgled povučena i tajanstvena i koja će ih privući energijom i lepim ponašanjem. U pitanju je osoba koja ima lepe manire i dobro obrazovanje, što će vam posebno imponovati. Neki Lavovi će poželeti da uđu u tajnu vezu jer ih to inspiriše zbog doze rizika koju nosi sa sobom, ali najbolje bi bilo da sačekaju sledeću nedelju, kada je novi početak u pitanju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bolovi u kostima i konstantan umor mogu dovesti do ozbiljnijih problema, pa probajte da usporite.

SAVET + Ostanite smireni, to je ključ uspeha ove nedelje

Devica - Fleksibilan pristup

POSAO: Drage Device, ove nedelje u fokusu su odnosi s inostranstvom, ali i podsvesne težnje koje izbijaju u prvi plan. U ponedeljak ćete imati veoma dinamičan dan, tokom kojeg će se odigrati mnoge promene, a od vas će se tražiti da se prilagodite. Imaćete pomoć prijatelja koji će vam se naći za sve što vam zatreba, pa ćete se zbog toga osećati mnogo sigurnije. U utorak ćete ugovoriti posao koji će zahtevati mnogo truda i zalaganja, a rezultati će stizati sporo i nesrazmerno količini uložene energije. Potrudite se da ugovorite finansijski isplativ aranžman da ne biste došli u situaciju da postoji nesrazmera između uloženog truda i finansijske nadoknade koju dobijate. U narednim danima spremite se na česte promene koje će vam biti nejasne, ali se potrudite da ih ispratite na najbolji mogući način. Imaćete potrebu da na oštar način kažete šta mislite, što u nekim situacijama može dovesti do ozbiljnijih posledica. Na poslu može doći do prekida saradnje zato što niste spremni da pređete preko nekih stvari koje vam smetaju već duže vreme. Na kraju nedelje imaćete podršku koje nećete biti svesni i to će razrešiti mnoge stvari koje su vas mučile tokom nedelje. Na finansijskom planu na samom početku nedelje imaćete važne pregovore koji se tiču novca i možete da očekujete da ćete već krajem nedelje osetiti rezultate. Vodite računa da vas poslovni partneri ne izlažu troškovima koji su nepotrebni.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi imaju potrebu za promenom rutine, što partner možda neće najbolje prihvatiti. Vaše želje mu se mogu učiniti pomalo ekstravagantnim, ali nemojte odustajati od onoga što osećate kao nužnost. S druge strane, nemojte da očekujete od partnera da slepo prati vaše zamisli, već poštujte njegov izbor, u šta vi ne morate biti uključeni. Device koje su trenutno same upoznaće preko prijatelja ili na nekom skupu osobu kojom će biti fascinirane i želeće da započnu ozbiljnu vezu. Moguće je da to bude i neko s kim gajite prijateljski odnos i od koga niste očekivali takav pristup, pa ćete biti iznenađeni i nećete znati kako da odreagujete. U svakom slučaju, u pitanju je osoba koja se će mnogo uticati na vas da se promenite nabolje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o jetri i nemojte unositi nezdrave stvari u organizam.

SAVET + Prilagodite se promenama

Vaga - Na ozbiljnom testu

POSAO: Drage Vage, ove nedelje možete imati neka iskušenja, a sve da biste doživeli transformaciju i napredak. Naravno, bitno je da budete oprezni jer će se energija nagomilati i neke stvari bi mogle da vam izmaknu kontroli. Iako vi težite ravnoteži i balansu, ove nedelje to neće biti moguće. Mogli biste da porušite neka načela kojih ste se doskoro čvrsto držali, a moglo bi nešto i da vas uznemiri, neka neprijatnost ili šteta. Mogla bi da vas pogodi neka nepravda ili da vam bude srušen ugled onda kada se najmanje budete nadali. Sve ovo se događa da biste napravili neku promenu i pripremili se na događaje oko januara naredne godine. Vrednosti i rezultati, bez obzira na sve, neće izostati, već ćete imati podsticaj i na spoljašnjem i na unutrašnjem planu. Moguće je da ćete morati nekome da se suprotstavite, ali ipak birajte vreme i momenat kada ćete to uraditi. Takođe, nemojte da reagujete ako nešto vidite ili spoznate, već sačekajte da budete sigurni u ono što mislite. Hrabrost i odlučnost će se ceniti, ali ego i sujeta neće. Neko od prijatelja vam može biti podrška i dati vam informaciju koja će vam i te kako značiti. Slušajte pažljivo šta vam ljudi govore i probajte da to procesuirate na najbolji način. Trudite se da razumete potrebe drugih ljudi.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi bi mogle da poboljšaju odnos, a na neki način će dominirati u odnosu na partnera. Moguće je da ćete biti pokretač ili okidač nekih događaja koji se tiču vas ili bliskih osoba iz vašeg okruženja. Želećete da stavite sebe u prvi plan i rešite se nekih stvari koje vas sputavaju. Tražićete od partnera da vas podrži i prati u svim odlukama, što neće biti teško. Slobodne Vage će izaći iz zone komfora i shvatiti da je važno da ne guraju neke stvari pod tepih, ali i da imaju meru. Bićete hrabri, samouvereni i napravićete prvi korak da priđete osobi koja vam se dopada. Moguće je da se radi o nekome iz poslovnog okruženja.

ZDRAVLJE: Možete otići u dve krajnosti. Ili ćete doživeti transformaciju i neko ozdravljenje ili biste mogli da imate ozbiljnih problema sa zdravljem. Ugroženi su vam reproduktivni organi, vrat, hormoni i štitasta žlezda. Ovo je pravo vreme da posetite lekara i obavite neke preglede.


SAVET + Budite komunikativni i u češćoj interakciji s drugim ljudima

Pixabay.com

Uživajte u ljubavi

Škorpija - Potreba za drugima

POSAO: Škorpijama će ove nedelje u fokusu biti međuljudski odnosi, javnost, ravnoteža i sklad i rad koji će, na neki način, da ih oplemeni i razvija. Godiće vam što će vas drugi ljudi tražiti, što ćete u nekim momentima biti nezamenljivi, što će neke osobe imati potrebu da pričaju s vama i traže vam savet. Ovo će naročito biti naglašeno oko 31. jula, kada će ova energija biti najintenzivnija. Iz svega toga mogu da se stvore neki novi poslovi, sjajne ideje koje bi u mnogo čemu mogle da vam promene život. Nekim Škorpijama bi ovo mogla da bude prekretnica i najava za mnogo važne događaje. Ovo je period kada treba da podvučete crtu i napravite neke rezove i pomake. Sve će se odvijati spontano i samo od sebe, pa i nećete primetiti da prolazite kroz važne dubinske procese. Iako vam materijalizacija neće biti najvažnija, ona će doći spontano i kao posledica svega što ste do sada radili. Moguća je finansijska nadoknada iz inostranstva ili povezana s inostranom firmom, dok će neke Škorpije samo uživati na putovanju. A neki će spojiti lepo i korisno. Finansije idu uzlaznom putanjom, pa o tome ne treba da brinete. Nagrada će doći kao uspostavljanje balansa i ravnoteže za sve što ste do sada radili. Moguće je da se radi o nekom porodičnom biznisu ili će vam neko iz porodice biti podrška u svakom smislu. Informacija i edukacija će vam i te kako ići naruku, pa ako budete u mogućnosti, prihvatite sve što vam se bude nudilo. Imaćete priliku i da radite i da iznosite neke informacije, kao i da skupljate informacije.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi će imati značajne trenutke ove nedelje. Dogodiće se eksplozija emocija i osećanja koja će podići vezu na viši nivo. Imaćete odličnu komunikaciju, dobro ćete se razumeti i osećati potrebu partnera pre nego što bilo šta kaže. Najbolje bi bilo da naredni period provedete na putu. Zračićete na poseban način i prijaće vam društvo bliskih ljudi i porodice. Slobodne Škorpije će privlačiti osobe suprotnog pola na svakom koraku. Energija koju ćete emitovati ostaviće mnoge bez daha, pa je ovo period kada vas očekuje više udvaranja nego inače. Moguće je da ćete sresti nekoga na putu ili će probati da vas osvoji neko ko je došao s puta. Ove nedelje ćete imati mogućnost da uplovite u strasnu i emotivnu vezu bez posebnih očekivanja. Zainteresovaće vas neko ko je vrlo obrazovan i naočit, a, s druge strane, nežan i romantičan.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da povedete računa o infekcijama. Moguće su povrede ruku.

SAVET + Budite otvoreni za nova poznanstva i drugačije ljude

Strelac - Malo povlačenje

POSAO: Strelčeve očekuje dinamična situacija na poslovnom planu. Moguće je da ćete se truditi da uradite sve kako treba, ali će iz nekog razloga izostati kvalitet ili rezultat koji ste očekivali ili vi ili vaši nadređeni. Sve to može dovesti do nesporazuma, varnica i sukoba s kolegama. Morate da shvatite da niko nije kriv, a vi ponajmanje i nemate potrebu da se branite i objašnjavate šta se dogodilo. Prihvatite situaciju onakvu kakva jeste i hrabro iznesite teret na leđima. Bez kukanja, žaljenja i ljutnje. Neka vam to bude motivacija da završite u narednom periodu poslovne obaveze što bolje i kvalitetnije. Realno, ne dajete trenutno maksimum niti imate preteranu želju da se istaknete, ali bi trebalo da podignete kriterijume za dugoročne planove i ostavite snažan utisak na druge. Na finansijskom planu može da dođe do promena kod nekih nabolje, a kod nekih Strelčeva nagore, sve zavisi od ličnog horoskopa. Neki pripadnici vašeg znaka bi mogli da podignu kredit ili pozajme novac. Mogući su i neki rizici ili tajni poslovi. Informacije i edukacija će biti naglašeni, pa probajte da iskoristite ove pogodnosti, ali i pazite šta izgovarate i u kom trenutku. Nekada i vaše ćutanje može govoriti više nego hiljadu reči jer vi niste znak kojima je to manir. Početkom nedelje možete dobiti informaciju koja još nije stabilna i proverena, pa ne donosite preuranjene zaključke i odluke. Potrebno je da nešto sazri i spontano izađe u javnost.

LJUBAV: Strelčeve koji su u braku ili vezi očekuje duboka povezanost i naglašena seksualna privlačnost. Moguće je da ćete povući određene poteze koji će promeniti tok veze i odvesti je u drugom pravcu. To je nešto što ste dugo priželjkivali, ali niste imali hrabrosti da kažete i pokrenete. Ovo je idealan period za putovanje i planiranje porodice. Slobodni Strelčevi se nalaze u jednom procesu u kom im nije potreban partner i ozbiljna veza. Avantura će vam možda prijati, ali ulazak u vezu ćete ostaviti za drugu polovinu avgusta. Bićete zatvoreni i možda ćete tajno posmatrati neku osobu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom. Moguće je da će vas iznenaditi jak bol, koji nećete moći da definišete. Promenite naviku i ishranu i jačajte imunitet. Skloni ste stresnim situacijama, što vam remeti balans u organizmu.

SAVET + Nemojte da idete linijom manjeg otpora

Jarac - Primetna nervoza

POSAO: Dragi Jarčevi, ove nedelje fokus je na porodičnim i emotivnim odnosima i kreativnosti. Jarčevi koji se bave privatnim poslom mogu od ponedeljka da očekuju proširenje posla, a to može biti praćeno dozom napetosti. Ako ste radili na tome da do ovog proširenja dođe, neće biti iznenađenja, ali ako do proširenja dođe, možete biti nepripremljeni i skloni nervozi i brzopletom ponašanju. Tokom ove nedelje povedite računa da vam impulsivni postupci ne donesu gubitke u poslovanju. Potrebno je da promenite način na koji radite i razmišljate o stvarima. Možete imati probleme i s pažnjom, koja će biti rasuta zbog dešavanja na privatnom planu, pa vas i to može usporiti na putu do cilja. Na kraju nedelje moguća su odlaganja i kašnjenja unapred ugovorenih poslova. Pokažite strpljivost umesto da dozvolite da vas neke stvari izbace iz takta na prvu loptu. Stvari će doći na svoje mesto uz dobru organizaciju i svest o tome da ne smete dozvoliti sebi da izgubite kontrolu u onim trenucima koji su ključni za uspostavljanje reda. Na finansijskom planu priliv novca možete očekivati kroz partnerske poslove i poslove koje radite privatno ili honorarno. Ove nedelje pokažite opreznost u raspolaganju tuđim novcem koji vam je poveren da ne bi došlo do štete koju ćete posle morati da nadoknadite.

LJUBAV: Jarčevi koji su u vezi ili braku imaće ove nedelje razgovor s partnerom koji se tiče doma i porodice. Moguće je da ćete pričati o promeni ili proširenju nekretnine u kojoj živite pošto ćete se složiti da ne možete ostati u trenutnoj situaciji. Ovo je period u kom ste veoma upućeni na partnera i trudite se da nagomilanu nervozu zbog dešavanja na poslu ne prenosite na odnos s partnerom. To može da dovede do nepotrebne distance u odnosu, a to će vas dodatno opteretiti. Jarčevi koji su trenutno sami mogu da očekuju mnogo dešavanja na polju emotivnih odnosa. Mnogo kratkih susreta s raznovrsnim ljudima neće vam ostaviti vremena ni da razmislite ko vam se stvarno dopada, pa se trudite da delujete u trenutku i bez odlaganja. Imaćete mogućnost da ostvarite mnogo kontakata tokom ovog perioda, a koji vam kasnije mogu biti značajni. Veoma ste zapaženi u javnosti, pa će vam to otvoriti mogućnost i za nove emotivne odnose.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu skloni ste infekcijama.

SAVET + Kontrolišite nervozu

Vodolija - Prevazilaženje problema

POSAO: Drage Vodolije, ova nedelja će doneti mnogo toga na svim poljima, pa pokušajte ravnomerno da rasporedite energiju. Početak nedelje donosi vam manje nesporazume u komunikaciji kada je u pitanju posao ili svakodnevno okruženje. Iako ćete želeti dobro, moguće je da ćete biti pogrešno shvaćeni ili interpretirani, pa budite više nego precizni kada nešto izjavljujete. Vodite računa i o tome kakav utisak ostavljate u javnosti pošto vam se može dogoditi da prenaglite u nekim reakcijama. Trudite se da tokom utorka ne potpisujete ništa, već sve odložiti za sledeću nedelju ako ste u mogućnosti. Može doći do naknadnih komplikacija, a to neće moći tako lako da se ispravi. U četvrtak ćete možda imati neke neočekivane situacije u vezi s nekretninom u kojoj živite ili privatnim poslom kojim se bavite. Krajem nedelje može doći do problema u odnosima s drugim ljudima usled nerazumevanja i neprihvatanja tuđih granica. Ono što je bitno jeste to da će se krajem nedelje svi nesporazumi svesti na minimum zahvaljujući vašem naporu i uspećete da izvučete maksimalnu korist. Na finansijskom planu povoljan dan je ponedeljak i tada možete očekivati novac od poslova koje radite s bliskim ljudima ili iz redovnih poslova. Nećete imati nepredviđene troškove, pa ne bi trebalo da bude većih problema kada su finansije u pitanju.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju neslaganja u vezi sa svakodnevnim pitanjima, a oko kojih inače ne mogu da se slože s partnerom. Budite popustljivi i saslušajte i drugu stranu pre nego što odreagujete impulsivno i neadekvatno. Krajem nedelje moguće je zahlađenje odnosa zbog nekih nesuglasica koje ne možete da prevaziđete. Vodolije koje su trenutno same imaju mogućnost da upoznaju zanimljivu osobu na nekom javnom mestu. S druge strane, niste baš u raspoloženju da provodite vreme s ljudima, više vam prija da budete sami i prepušteni svojim mislima. Ipak, ako vas neko bude zaista zainteresovao, brzo ćete promeniti raspoloženje i nećete dozvoliti da vas malodušnost savlada.
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s varenjem i pojačana nervoza.

SAVET + Poštujte tuđe granice

Ribe  - Dobar balans

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja donosi izazove kroz komunikaciju, ali i promene i dešavanja na nivou svakodnevice i poslovne rutine. Nedelju ćete startovati tako što ćete biti izrazito kreativni i u skladu s tim ćete donositi odluke i menjati stavove. U utorak će se osetiti napetost kroz komunikaciju s poslovnim saradnicima. Svi će biti prilično osetljivi na ono što je izgovoreno, ali vi ćete nekako uspeti da nađete pravu meru u takvoj konstelaciji snaga i neće biti lako izbaciti vas iz takta. U ključnim trenucima mozak će vam raditi brzo i jasno, pa ćete, pored nervoze, uspeti i da ostanete pribrani za razliku od okoline. Krajem nedelje na videlo mogu izaći neke dugo čuvane tajne, a to će mnogo uticati na svakodnevne odnose, kao i na poslovne. Moguće je da će doći do zahlađenja u odnosima, ali ono neće biti dugog veka. Uz pomoć nekoga ko vam je nadređen dobićete šansu da uspostavite etičan sistem vrednosti i to će vratiti stvari u prvobitan balans. Na finansijskom planu bićete skloni riziku i upravo to će vam doneti zaradu. To će naročito doći do izražaja na početku nedelje, kada ćete pokazati odličnu intuiciju u pogledu potencijalne zarade, a u plodovima postupaka uživaćete već sledeće nedelje.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi imaće s partnerom razmimoilaženja u pogledu nekih vrednosti koje su u emotivnom smislu bitne, a on može tražiti od vas da ih zanemarite. Nećete biti raspoloženi da prihvatite ovakav zahtev, pa će se partner ipak prilagoditi vama. Vodite računa u komunikaciji pošto su emotivno bliske osobe i te kako u stanju da vam naruše balans, pa se potrudite da ove nedelje budete izuzetno smireni i svesni svega što se dešava oko vas. Ribe koje su trenutno same izazivaće mnogo pažnje gde god da se pojave. Najviše ćete se zainteresovati za nekoga ko je izuzetno osetljiv i topao u komunikaciji. Potrebna vam je nežnost i razumevanje, pa će vam prijati osoba koja je u stanju da vam to i pruži. U suprotnom, nećete želeti da se zadržavate duže i gubite kako svoje vreme tako i tuđe.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ugroženi su disajni organi i dobro se čuvajte svih vrsta infekcije.

SAVET + Zadržite smirenost u komunikaciji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)