Horoskop

MARS ušao u BLIZANCE! 3 znaka očekuju VELIKE promene i USPEH!

Zbog retrogradnog hoda, Mars će u ovom znaku ostati punih 7 meseci, akcenat će biti na ubrzanju komunikacija, a oprez se savetuje u saobraćaju

20.08.2022 07:08

MARS ušao u BLIZANCE! 3 znaka očekuju VELIKE promene i USPEH!
Pixabay.com

Mars je planeta akcije, ratnik i predstavlja našu energiju, fizičku snagu, izdržljivost našu borbu za mesto pod suncem, ali i bes i način kako ga kanališemo. Posle uzbudljivog perioda tokom njegovog tranzita, kroz znak Bika gde se susreo sa nepredvidivim Uranom, Mars danas ulazi u znak Blizanaca.

Zbog retrogradnog hoda Mars će u ovom znaku ostati punih 7 meseci. Tokom boravka u ovom znaku akcenat će biti na ubrzanju komunikacija i razgovora svake vrste. S obzirom na to da je znak Blizanca sam po sebi haotičan i brbljiv, vodite računa šta pričate jer se ovaj period najbolje može opisati stihovima Branka Miljkovića „Ubi me prejaka reč“. Bićemo skloni gubitku koncentracije pa se poseban oprez savetuje u saobraćaju. Da bismo koliko-toliko ovu energiju u narednih 7 meseci držali pod kontrolom, probudite svoju radoznalost i probleme rešavajte na drugačiji način.

Srećna republika otkriva koja 3 horoskopska znaka tokom tranzita Marsa kroz Bliznace mogu da očekuju velike promene i uspeh.

OVAN

Shutterstock

 

Mars je vaš vladar pa je njegov uticaj za vas i najvažniji bez obzira na to kojim znakom trenutno tranzitira. Imaćete nalete neverovatne energije pa će vam se činiti da možete planine da pomerate, a odmah potom strmoglavi pad i osećaj da vam ništa ne ide od ruke. Niste navikli na ovakve promene raspoloženja pa će vam biti potrebna dodatna snaga da se fokusirate na svakodnevne obaveze.

Ne brzajte i ne donosite odluke preko noći posebno kad su u pitanju odluke vezane za porodicu zato što niste skroz svoji. Umesto toga, pažnju usmerite na posao i uspeh neće izostati. Moguće je da tokom ovog perioda dobijete 2 odlične ponude za posao i nemojte propustiti priliku.

BLIZANCI

Shutterstock

 

Ovo će biti vaše vreme da zablistate. Već duže vreme odlažete donošenje za vas izuzetno važne odluke jer se plašite posledica. Mars u vašem znaku će vas naterati da prestanete sa kalkulacijama u ljubavnom odnosu i jednostavno presečete. Vrlo brzo ćete shvatiti da ste doneli dobru odluku pa ćete se zapitati zašto ste gubili dragoceno vreme na toliko razmišljanje.

Kad je u pitanju posao imaćete priliku da započnete nešto novo i drugačije u odnosu na posao koji sad obavljate. Dobro razmislite da li je to samo vaš trenutni hir i želja za promenama ili zaista sebe vidite na takvom radnom mestu.

VODOLIJA

Shutterstock

 

Dok se Mars narednih 7 meseci bude kretao kroz vaš prijateljski vazdušni znak i vi ćete doživeti talas neverovatne kreativnosti. Inspiracije vam neće nedostajati a imate podršku neba da unovčite svoj talenat ili hobi posebno ukoliko ima bilo kakve veze sa umetnošću. Neće vam nedostajati ni finansijska satisfakcija za ovaj posao koji ste naumili da realizujete.

Vreme da i drugima, posebno vašim šefovima, stavite do znanja da moraju više da cene vaše ideje i jedinstven pristup. Ako neće oni, verujte, biće drugih koji će itekako znati da vas novčano nagrade za sve što radite.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)