Fizički izgled

KAKO ĆETE PREPOZNATI HOROSKOPSKE ZNAKE: Ovan ima lepo lice, Blizanci zavodnički osmeh

Gotovo svi znaci u zodijaku imaju svoj specifičan i karakterističan izgled

29.01.2022 09:00

KAKO ĆETE PREPOZNATI HOROSKOPSKE ZNAKE: Ovan ima lepo lice, Blizanci zavodnički osmeh
Pixabay

Astrolozi su analizom došli do karakterističnog  izgleda svih horoskopskih znakova, što vam može pomoći da ih odmah prepoznate.

Ovan

Ovnovi imaju lepe crte lica, tamnu kosu i izražene oči i obrve. Kosti lica su im uske, čelo široko a obrazi rumeni. Obično su prosečne ili ispod prosečne težine.

Bik

Bikove možete odmah da prepoznate po velikim i nežnim očima. Imaju gustu kosu, nisko čelo i pune usne. Vrat im je širok a najkritičniji deo tela im je stomak.

Blizanci

Blizanci su prosečne visine ili iznad proseka, a prepoznaćete ih po zavodničkom osmeha. Imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Vrlo su mladoliki i imaju tipično duge prste.

Pixabay

Kod Blizanaca je karakteritičan osmeh

 

Rak

Pripadnici ovog znaka se ističu po besprekornom tenu, lepoj kosi i nežnim crtama lica. Lice im je okruglo, čelo istaknuto a nos prćast. Uglavnom su vitki, sa dužim trupom i kraćim nogama.

Lav

Kod Lavova je najizraženija gusta i tamnija kosa, mada imaju i lep ten. Nos im je istaknut, usne pune a oči velike, smeđe ili zelene, iz kojih zrači samopouzdanje. Obično su visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

Devica

Rođeni u ovom znaku obično imaju okruglo lice i čist ten. Usne i oči su im izražene a lice simetrično. Skloni su debljanju, posebno u gornjem delu tela.

Pixabay

Kod Lavova ćete prvo primetiti gustu kosu

 

Vaga

Vage obično imaju ovalno lice i rupice na obrazima. Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice su im manji od proseka. Poznati su po elegantnim pokretima tela i izražajnom licu.

Škorpija

Škorpije imaju jaku vilicu i velike oči neobičnih nijansi sa prodornim pogledom. Koža zna da im bude masna, a telo vitko ali bez izraženih mišića.

Pixabay

Jarčevi imaju izražajno lice sa svetlim očima

 

Strelac

Strelčeve  odaje nevin pogled i glava malo veća od proseka. Čelo je visoko i veliko, a osmeh širok. Odlikuje ih i gusta kosa, obično smeđih nijansi. Figura im je sitnija, sa izraženim nogama.

Jarac

Jarčevi imaju izražajno lice sa velikim očima sive, zelene ili plave nijanse. Njihov pogled je pomalo sanjalački. Jagodice su im visoko postavljene i naročito se ističu po lepo razvijenim i oblikovanim rukama.

Pixabay

Vodolije i Ribe imaju atraktivnu figuru

 

Vodolija

U mlađoj dobi, Vodoliju ćete prepoznati po privlačnom i mišićavom telu. On ima nežne crte lica na kojem se ističu usko postavljene i sjajne oči. Usta su puna a nos zna da im bude iznad proseka. Odmah čete ih prepoznati po koščatim ramenima.

Ribe

Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im je specifično i uglavnom dominiraju ženske crte, čak i kod muških pripadnika ovog znaka. Kosa im je gusta i blago kovrdžava, a gornji deo tela uži. U starosti su skloni debljanju, piše 24sata.hr.

Komentari (0)