Ljubavni odnosi

IDEALNI PARTNERI ZA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Srodne duše sa kojima se dobro uklapaju

Svaki horoskopski znak od svog idealnog partnera traži bar jednu posebnu osobinu

28.01.2022 09:00

IDEALNI PARTNERI ZA HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Srodne duše sa kojima se dobro uklapaju
Pixabay

Prema horoskopskom znaku, može se odredite kakve osobine treba da ima partner sa kojim će se gotovo idealno slagati. To ujedno i određuje sa kim nikako ne bi mogao da bude. Ili da to kažemo ovako: svaki znak ima svoju srodnu dušu sa kojom može da ostvari dobar ljubavni odnos.

Ovan

Ovnovi mrze rutinu i ustaljeni način života. Njima je potrebno mnogo žara i uzbuđenja svakog dana. Oni ne vole predvidljive stvari pa ni takvog partnera. Njima je potreban neko ko je avanturista, željan izazova, ko se ne plaši da proba svakakve ludosti.

Bik

Bikovima je potreban neko ko će da ih razume jer su oni tvrdoglave ličnosti koje uvek rade sve na svoj način i ne podnose kritiku. Zato je njima potreban neko ko tačno zna kako oni funkcionišu i kome će biti dovoljan pogled da shvati o čemu se radi i šta Bik misli.

Pixabay

Biku treba neko ko će da razume njihovu prirodu

 

Blizanci

Blizanci često zaboravljaju šta je važno u životu jer se opterećuju nebitnim stvarima i znaju da budu vrlo površni. Njima je zato najvažnije da pored sebe imaju neku osobu koja će biti njihova „savest“ i koja će im stalno „otvarati oči“.

Rak

Za mirne, osetljive i povučene Rakove najbitnije je da imaju puno poverenje u osobu koja se nalazi pored njih i da im ne slomi srce. Nikako im ne odgovaraju partneri koji glumataju i manipulatori koji stvaraju neugodne situacije.

Lav

Za Lavove svi misle da su uobraženi i egocentrični, a zapravo drugi ljudi ne mogu da se nose sa njihovom posebnošću. Njima je potreban neko ko će moći da parira upravo toj njihovoj nesvakidašnjoj ličnosti.

Pixabay

Device moraju da nađu nekoga kog će na prefinjen način da im ukaže na njihove nedostatke

 

Devica                      

Iako Device vole da analiziraju druge i da ih kritikuju, ne vole to da osete na svojoj koži. One se najbolje osećaju pored nekoga ko na suptilan način može da im ukaže na njihove greške.

Vaga           

Idealna osoba za Vage je ona koja od koje se neće plašiti i sa kojom se neće stalno svađati. One teže skladnom životu bez mnogo drame. Za Vage je karakteristično još nešto: one vole da budu okružene lepim i privlačnim ljudima.

Škorpija

Škorpije vole da uživaju u životu maksimalno i potreban im je partner koji će ih terati da budu umerene i da ne preteruju ni u čemu. Pri tome, one moraju da u toj osobi nalaze sigurnost.

Pixabay

Strelčevima ne odgovara niko ko im ograničava slobodu

 

Strelac

Strelčevima je potrebna osoba koja će ih držati čvrsto na zemlji ali im neće ni ograničavati njihovu slobodu. Iako su skloni lutanju i ne žele da se vezuju, i njima je potrebna stabilnost.

Jarac

Jarčevima je potrebna osoba koja će prihvatiti njihove nedostatke. U dubini duše oni su veoma nesigurni pa im je potreban partner koji im se neće rugati zbog toga, već će ih podsticati da budu jači i sigurniji.

Pixabay

Ribama je potrebna osoba koja će ih štititi

 

Vodolija

Vodolije su vrlo inteligentne i imaju potpuno drugačiji način razmišljanja. Njima je zato potrebna osoba koja će moći da ih prati na intelektualnom nivou.

Ribe

Emotivnim i osećajnim Ribama je potreban neko ko će ih podsticati da slede svoje snove. Ribe znaju da budu povodljive i da mnogo veruju ljudima koji posle njihovu dobrotu iskoriste, pa im je potreban partner koji će im na to ukazati i zaštiti ih, piše Atma.

Komentari (0)