Horoskop

4 horoskopska znaka koje čeka veliki NOVAC ove jeseni!

Od 25. oktobra 4 horoskopska znaka dobijaju veliki novac, dok će pomračenje Sunca sve druge slomiti! Proverite da li ste među srećnicima!

14.08.2022 07:00

4  horoskopska znaka koje čeka veliki NOVAC ove jeseni!
shutterstock.com

Svi horoskopski znakovi se nadaju dobitku i neprestano čekaju kada će doći njihovih 5 minuta. Pomračenje Sunca u Škorpiji desiće se 25. oktobra što donosi snažnu pokretačku energiju i obilje finansijskih blagodeti, ali samo za ova 4 znaka, pa proverite da li ste među njima.

Svi ostali znaci, s druge strane, će osetiti negativne posledice po svoje finansije.

Srećna Republika  oktriva koja su to 4 znaka zodijaka za koje će predstojeća jesen biti posebno finansijski blagonaklona.

1. Lav

unplash

Finansije stižu lavovima

Lavovi dugo sanjaju o sreći, a konačno je došao i taj trenutak da njihove želje postanu stvarnost. Lavove očekuje obilje sreće, ali ne samo na finansijskom već i na svakom drugom polju. Ovaj znak imaće priliku da realizuje davno započete ciljeve i da dobije unapredi stečeno bogatsvo. Krajnji ishod i dalje je neizvestan, ali svakako da od kraja oktobra imate znatno veće šanse za uspeh.

2. Strelac

Strelčevi su u dosadašnjem poslu davali najveće rezultate, a sada je konačno vreme da oni mogu da ubiraju plodove svoga rada. Prilika za veliko obogaćenje stiže već u septembru. Univerzum zna da su Strelčevi naporno radili cele godine i pripremio im je zasluženo iznenađenje. Strelčevi znaju da su u realizaciji cilja uložili gomilu napora, pa je savet da se ne oslanjaju samo na sreću koja je neizvesna, već da nastave da rade punom parom kao i do sad.

3. Vage

pexels.com

Vage mogu da se opuste i krenu na odmor

Ma koliko da su vage živele u prošlosti, period posle 25. oktobra je taj koji vam pokazuje da najzad možete da živite u sadašnjosti i da dišete punim plućima. Vage očekuje veliko materijalno blagostanje i one više ne moraju grozničavo da štede novac. Najzad je trenutak da se opuste i odu na dugoočekivani odmor, ali po povratku čeka ih identična gomila obaveza koja se neće rešiti sama od sebe.

4. Jarac

Sunce se ponovo rađa i Jarčevima. Uz napor koji su bili uložoli, oni najzad mogu da uživaju u materijalnom blagostanju i da dostignu nivo zarade koji već dugo očekuju. Ma koliko delovalo jarčevima da nisu na pravom putu, situacije sa početka jeseni govore u prilog toga da se tek otvara povoljan poslovni put za njih. Samo napred!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)