Horoskop

Ovo su NAJGORE supruge u horoskopu, pa Vi birajte

Nisu sve žene stvorene za brak i obaveze ima onih koje od toga beže, ali i onih koje će vam zagorčati život i krv popiti na slamčicu

06.08.2022 11:04

Ovo su NAJGORE supruge u horoskopu, pa Vi birajte
shutterstock.com

Većina muškaraca za brak bira nežne i posvećene žene. Međutim, postoje dame koje je nemoguće ukrotiti koje uvek teraju po svome i ako niste spremni da udovoljite njenim hirovima bolje da takvu ženu ne voditi do oltara.

Srećna republika donosi koje su žene najgore supruge u horoskopu uz koje će vam san u mirnoj luci i skladnom porodičnom životu ostati samo san. Muškarci, pamet u glavu kad birate ženu s kojom planirate da ostanete u braku do kraja života.

BLIZANCI

shutterstock.com

 

Žene Blizanci su lukave i dvolične. U jednom trenutku će biti najbolja supruga kakva se samo poželeti može, brižna i puna ljubavi, a već u sledećem postaje rospija kojoj je nemoguće udovoljiti. Ako želite da pred matičara odvedete ženu u ovom znaku, morate biti svesni njene dvojne prirode. Sa nežnom i umiljatom ženom ćete lako, ali morate biti spremni i na onu njenu drugu stranu.

ŠKORPIJA

shutterstock.com

 

Žene Škorpije su najgori izbor kada birate suprugu. Umeju da iz muškarca izvuku najbolje, ali i ono najgore. Žene u ovom znaku imaju visoke kriterijume i ako ne postignete ciljeve koje je ona zacrtala, teško vama. Na glavu će vam se popeti svakodnevnim zvocanjem pa od mirne bračne luke nema ništa. Zato budite oprezni kad birate ove žene za supruge jer ju je nemoguće ukrotiti. Ukoliko proceni da ste slabić, brzo će vam okrenuti leđa, a brak će se raspasti.

DEVICE

shutterstock.com

 

Žene Device su izuzetno organizovane i opsednute higijenom. Uverene su da tačno znaju šta je najbolje za vas i vašu porodicu. Ukoliko se oženite ovakvom damom, morate biti spremni da će uvek biti sve po njenom. Samo li se usudite da joj protivrečite, obrali ste zelen bostan. Neće vas ostaviti na miru dok vam svu krv ne popije i to na slamčicu. Ukoliko ste spremni da postanete papučar i istrpite njen način ponašanja, za uzvrat će vas tretirati kao kralja i uvek vas dočekati sa besprekorno sređenom kućom i ručkom na stolu.

LAV

shutterstock.com

 

Lavice su gorde i smatraju da muž treba da se ophodi prema njima kao da su kraljice. Ako ne dobije ono što želi, ona će besneti i razbijati tanjire po kući. Drama joj je u krvi i na taj način privlači pažnju koja joj je preko potrebna. Kad pobesne, najbolje je skloniti se dok je bes ne prođe. Zato dva puta razmislite da li želite da se oženite takvom ženom. Kad su srećne i zadovoljne, a partner im uvek ide niz dlaku, tad postaju umiljate mace kojima je nemoguće odoleti.

OVAN

shutterstock.com

 

Žene u znaku Ovna su vrlo kompetentne, divne i veličanstvene. Nema sumnje da ćete se odmah zaljubiti u ovakvu ženu. Vrlo je odana u braku, ali očekuje isto zauzvrat. Ako joj ne daš ono što želi, otići će i pronaći nekoga ko hoće, a da se pri tome neće ni okrenuti. Ona je svesna koliko vredi i da ima dosta muškaraca koji čeznu da zauzmu vaše mesto. Ako je razočarate ili, ne daj bože prevarite, rastrgnuće vas na komadiće.

STRELAC

shutterstock.com

 

Dame u znaku Strelca nisu rođene za brak i obaveze. One su slobodne duše, avanturiste po prirodi i očekivati od njih da budu domaćice je u najmanju ruku smešno. One jednostavno ne mogu ostati suviše dugo na jednom mestu i čim osete da su sputane pobeći će glavom bez obzira. Ako želite da brak sa ženom u znaku Strelca uspe, morate je prihvatiti takvom kakva jeste i ne pokušavajte da je promenite. Ukoliko ste sposobni da je pratite i uvek budete spremni za avanturu kakvu samo ona može da smisli, imaćete odličan brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)