Horoskop

3 znaka zodijaka kojima MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE

Ove dame nikog ne ostavljaju ravnodušnim, muškarci pred njima padaju kao pokošeni i s pravom nose titulu najvećih zavodnica u zodijaku

04.08.2022 21:00

3 znaka zodijaka kojima MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE
shutterstock.com

Kako bi bila nezamenljiva, žena uvek mora biti drugačija, smatrala je čuvena Koko Šanel. Svaka žena ima neki tajni adut kojim osvaja muškarce. Međutim, postoje 3 vrste dama koje su potpuno neodoljive jačem polu. To nema nikakve veze sa njihovim fizičkim izgledom već sa energijom i način na koji deluju na muški rod.

Srećna republika vam donosi 3 najveće zavodnice zodijaka kojima muškarci jednostavno ne mogu da odole.

LAV

shutterstock.com

 

Lavice su pune samopouzdanja. Čak i kad nisu lepotice, njihovo držanje, stav i način na koji hodaju muškarce baca na kolena. Jači pol jednostavno ne može da odoli ženi koja izgleda i ponaša se kao kraljica i takav tretman očekuje od muškarca.

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene znaju šta žele i kako da to ostvare. Uvek su u centru pažnje, šarmantne i duhovite. Najčešće su sportske građe, graciozne, pa samom svojom pojavom privlače pažnju suprotnog pola. Vole kad su sve oči uprte u nju kao da je pod reflektorom i po tome ćete je prepoznati među drugim damama.

ŠKORPIJA

shutterstock.com

 

Strastvena, tajnovita i vatrena tigrica u krevetu Škorpija je još jedna dama koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Prepoznaćete je po izražajnim očima bez obzira koje su boje i senzualnim usnama. Zrači neverovatnim seksipilom, obdarena je oblinama i ne postoji muškarac koga ne može da zavede.

Na koga se Škorpija ustremi, taj nema šanse da joj odoli. Oblače se i šminkaju vrlo umereno pa njihov istančan ukus dolazi do izražaja. Njena ljubav je vatrena i iskrena to je žena koja se ne zaboravlja nikad u životu čak i ako nije lepotica. Ne prašta izdaju i tad postaje nemilosrdna a njena osveta je sračunata i udara tamo gde najviše boli.

STRELAC

shutterstock.com

 

Žene u ovom horoskopskom znaku su vrcave, duhovite i umiljate kao mače. Muškarac koji joj se dopada postaje joj prijatelj sve dok mu se ne uvuče pod kožu i ne shvati da bez njen više ne može da živi. Dame u znaku Strelca su izuzetno zgodne, lepe i atraktivne. Imaju izvajane duge noge koje rado pokazuju u šorcevima ili kratkim suknjama.

Uvek su  originalne, posebno kad su u pitanju pokloni za voljenog muškarca. Vole da putuju, avanturističkog su duha i treba im muškarac koji će moći da ih prati. U gomili lepotica uvek ćete ih uočiti po osmehu i iskricama u očima jer se dobro osećaju u sopstvenoj koži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)