Horoskop

KAKVE SU ŽENE ZODIJAKA U BRAKU: Koja dama voli da nosi pantalone a koja je najženstvenija?

Ukoliko vas zanima kako se žene svih horoskopskih znakova ponašaju u bračnoj zajednici, ostanite od nas i nađite svoju idealnu partnerku!

04.03.2022 14:49

KAKVE SU ŽENE ZODIJAKA U BRAKU: Koja dama voli da nosi pantalone a koja je najženstvenija?
pexels.com

Svaka žena ali i svaki znak Zodijaka su posebnio na svoj način. Imaju svoj specifičan senzibilitet, koji sačinjava deo njihovog bića i koji njihov partner mora svesno da prihvati ukoliko sa njima planira vezu ili brak. Portal Srećna Republika vam otkriva kakve su pripadnice svih horoskopskih znakova u braku i koja je njihova dominantna crta u ulozi supruge i majke.

Ovan

Pripadnica ovog znaka uvek će podupirati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspešnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interes partnera. Problem se javlja ako nije zadovoljena - emotivno i fizički. Tada žena Ovan postaje frustrirana i inatljiva. 

Bik

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Njem muž se može ponositi takvom ženom. Žene Bikovi će praviti probleme svojim muževima ako se ne ponašaju racionalno - po njenim merilima. Ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni pametni savrti slušaju. Redovan seksualan život joj je važan, a ako ne dobija dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona prevari. Voli zajedničke projekte i timski rad.

pexels.com

Bračni par na pikniku

Blizanci

Pripadnice ovog znaka pre braka su buntovne i svojeglave, a sa pravim partnerom sklone su da se prilagode i to ublažite. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost - nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društveni život i kontakte sa širom porodicom. Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj liči na obavezu. Žene Blizanci su zahtevne, ali su spremne i da uzvrate sve što one same traže.

Rak

Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti - puna ljubavi, nežnosti i odanosti. Ona želi toplu porodičnu atmosferu, međusobno poštovanje i puno dokaza ljubavi od strane svog supruga. Ako to dobija, žena Rak je najbolja i najvernija žena na svetu. Međutim, ukoliko njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaje da ga poštuje i postaje osvetoljubiva. Ako on ni na to ne reaguje, može mu zagorčati život i sasvim zadominirati odnosom.

Lav

Lavica uvek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudiće se da niko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, a spremna je i da se žrtvuje za to. Seks joj nije visoko na lestvici prioriteta, dovoljno joj je da zna da je poželjna. Žene Lavovi poštuju svog supruga, odane su i verne pa ih i podstiču da zajedno postanu još bolji. Ako se njena ljubav izgubi, često je neverna i iskorišćava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se deci.

pexels.com

Porodica u nabavci

Devica

Pripadnica ovog znaka vrlo je analitična i praktična, ali u braku je vrlo osećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, neko ko ga razume i sa kime se može zabavljati, piše portal 24sata.hr. Važno joj da sve ima “pod kontrolom”, pa stoga želi i odgovornog muža koji će se konsultovati sa njom. Ako se Devici suprug zameri, sklona je hladnoći i pasivnoj agresiji. Od svih znakova, ova žena ima najveću sklonost ka “uceni seksom”, čak i ako ga ona želi, odbijaće ga kako bi kaznila supruga. 

Vaga

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen suprug je neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njime, ali ona to ne radi iz zle namere. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim poslovima poput kuvanja i čišćenja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne ceni dovoljno. Od supruga očekuje da je mazi i pazi, a spremna je da mu istom merom i uzvrati. Želi redovan seks, ali joj je često libido niži nego suprugov, jer ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze. 

Škorpija

Pripadnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak, u njega neće ući ako nije sasvim sigurna da je partner baš onaj pravi za nju. Uradiće sve da bi usrećila porodicu, a sa druge strane imaće i puno zahteva od muža, jer očekuje njegovo obožavanje. Žena Škorpija je ljubomorna i posesivna, ali samo dok joj je stalo, ako posumnja da je izgubila interes muža proradiće joj ponos, pa može zanemariti svoju ljubav i otići. Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekog za pustolovine, putovanja, izlaske i vatrene noći.

pexels.com

Bračni par kuva

Strelac

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, spontana, pa čak i zahteva previše, ali to se smiruje čim uđe u brak. Žena Strelac je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i uvek biste je poželeli kraj sebe kao potporu u rešavanju problema. Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podneti monotoniju u krevetu i sa te strane želi supruga koji će se truditi u seksu i održavanju strasti. Deca su joj vrlo važna i ponekad zna da im se previše posveti, pa se desi da zanemari supruga.

Jarac

Žena Jarac ima tradicionalne stavove, a čega god se prihvati željeće da bude najbolja, pa život sa njom ponekada može izgledati kao takmičenje u kojem treba zadovoljiti njene stroge kriterijume. Ne voli nepredvidive situacije i želi da kontroliše sve što može da ugrozi njenu finansijsku sigurnost. Seks joj je izuzetno važan, libido joj je veliki i odbijanje loše deluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata. Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osećala sigurno. U odgoju dece je pravi učitelj za život.

Vodolija

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer ceni slobodu, ali ako u njega uđe znači da to zaista želi za ceo život. Otvorena je po pitanju osećanja i potreban joj je partner koji ima vlastite interese kako bi zadržao njeno interesovanje, a najveći strah joj je pasivan suprug koji će je ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Kao roditelji žene Vodolije su nekonvencionalne i pune ljubavi, pravi prijatelj deteta.

pexels.com

Mladi bračni par

Ribe

Ribe su idealan “material” za brak, u ljubavi su spremne da ispune svaku želju svog partnera, a posvetiće se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život, a iako može izgledati kao da ih on vodi, energija i ideja Ribe su zapravo ono što sve pokreće. Cene romantiku ali ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari, povući će se u sebe i njihova ljubav će postepeno odumirati, a one će misliti da su one pogrešile. Za decu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka kako ne bi odavale lažnu sliku ljubavi.

 

Komentari (0)