Horoskop

OD NAJBOLJEG DO NAJGOREG: Ultimativna top lista bračnih partnera po Zodijaku!

Ako se pitate ko će se brinuti o vama, ko će stajati pored vas na putu života ali i sa kojim horoskopskim znakom bi trebalo da zasnujete porodicu, imate sreće, jer ćemo vam otkriti koji su to pripadnici Zodijaka kao stvoreni za brak.

22.02.2022 21:15

OD NAJBOLJEG DO NAJGOREG: Ultimativna top lista bračnih partnera po Zodijaku!
pexels.com

Iako institucija braka nije tako popularna kao što je nekada bila, postoji bezbroj romantičara koji se i dalje raduju tome što će ostatak svog života provesti pored njima posebne osobe. Ako sanjate brak i porodicu, verovatno ste pitate ko bi za vas bio najbolji partner za tako veliki poduhvat.

Ljubav je lepa stvar i svaki znak ima potencijal da uspostavi odnos za ceo život. Kada pronađete pravu osobu za sebe, učinite sve što možete da joj date do znanja koliko je posebna i voljena, a ako vam je suđeno, ostalo će sve doći na svoje mesto. Portal Srećna Republika vam predstavlja zodijačku top listu bračnih partnera, od najboljeg do najgoreg.

1. Rak

Rakovi su duboko emotivni, romantični i skloni vezama. Oni uživaju u paru, odani su i ako ste dovoljno srećni da imate priliku da se venčate, uživaćete u dugom zajedničkom životu i ljubavi.

2. Jarac

Jarčevi su tradicionalni, često staromodni i tipično porodično orijentisani. Oni su odani i od poverenja, i iako su vredni na svom poslu, pobrinuće se da izdvoje vreme za svoju posebnu osobu.

pexels.com

Muškarac i žena u svečanoj odeći

3. Ovan

Ako uspete da privučete pažnju Ovna, na pravom ste putu. Oni su strastveni, impulsivni i puni ljubavi, što ih čini jednim od znakova Zodijaka koji su materijal za brak. Iako su ponekad impulsivni, Ovnovi odluke poput braka ne donose olako, tako da možete verovati njihovim osećanjima prema vama.

4. Ribe

Ribe su ljubavnici, naravno. Imaju tendenciju da se izgube u svojim mislima i sanjarenjima, ali verovatno maštaju da vas obasipaju romantičnim gestovima. Nisu naročito agresivni, tako da može proći neko vreme pre nego što vidite znake njihove naklonosti, ali možete verovati istini koja stoji iza njih.

5. Bik

Bikovi su isključivi i hedonsiti, međutim, oni su žestoko lojalni. Ako zainteresujete Bika dovoljno da mu krv prostruji, stvorićete romantičnu, ljubavnu i dugotrajnu vezu.

pexels.com

Muškarac i žena se drže za ruke

6. Blizanci

Blizanci su promišljeni i inteligentni, međutim, imaju problema sa donošenjem odluka. Ako osvojite srce Blizanca, čeka vas prava poslastica, piše portal yourtango.com. Oni će uvek uzeti u obzir vaše misli i osećanja, jer su oni dinamična stvorenja.

7. Škorpija

Škorpije su duboke i privučene misterijama života. Potreban je svestrani pojedinac koji se stalno menja da bi zadržao njihovu pažnju. Ako uspete da ih zaintrigirate, oni će biti odličan partner za ceo život. Međutim, njihova fascinacija lako nestaje.

8. Strelac

Strelac je tipično znak nezavisnosti i slobode, te vam možda neće biti lako smiriti ga i vezati za sebe. Međutim, oni su izrazito divlji i zabavni, pa stoga predstavljaju avanturističke i spontane partnere.

pexels.com

Muškarac i žena sede na kauču

9. Vaga

Vage vole da budu okružene lepotom, i one su odlični partneri, koji obožavaju vizuelni hedonizam. Oni će stvoriti prelepu atmosferu kojoj će se svi diviti. Oni cene ravnotežu i pravdu, što ih čini veoma diplomatskim partnerima.

 

10. Devica

Device su obično izrazito nezavisne i neverovatno vredne. Oni ne ulaze u veze brzo ili impulsivno, ali ako ste strpljivi, možda ćete uspeti da ih vežete za sebe. Ako to učinite, naći ćete utehu u njihovom osećaju saosećanja i podrške.

11. Lav

pexels.com

Muškarac i žena se ljube nosevima

Lavovi su esencija zabave, ali obično žele pažnju za sebe. Potrebno je da imate poprilično harizmatičnu ličnost kako biste privukli pažnju Lava, koja je obično kratkotrajna. Ako ste uspeli da osvojite Lavovo srce, zauvek ćete se zabavljati u braku.

12. Vodolija

Vodolije su društveni leptiri Zodijaka, oni su inventivni i inovativni. Obično su toliko zauzeti projektima i kreacijama da imaju malo vremena za romansu. Oni su divni partneri, ali nemaju problema da budu sami, pa je malo verovatno da će kraj nekoga pustiti korene.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

shira elijah

23.02.2022 16:12

Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Apata bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Apati na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Apatu