Horoskop

KOD NJIH VEZA IMA KRATAK ROK TRAJANJA: Četiri horoskopska znaka koje ljubav ne drži baš dugo!

Ukoiliko vas je raskid neprijatno iznenadio posle svega par dana ili nedelja veze, možda je baš Zodijak krivac za to. Predstavljamo vam znake horoskopa koji jako brzo napuštaju brod ljubavi.

20.02.2022 23:00

KOD NJIH VEZA IMA KRATAK ROK TRAJANJA: Četiri horoskopska znaka koje ljubav ne drži baš dugo!
pexels.com

Tek što ste ušli u novu vezu, upoznajete se i zaljubljujete a on vam je već rekao da “morate da razgovarate”. Svi znamo šta te reči znače i koliko bole. Nakon toga se neretko pitate zašto bi vam neko to uradio, zašto bi neko odustao od veze a da vas nije ni upoznao kako treba. U moru tih pitanja, postoji jedno koje se ne postavlja baš često. Da nije za sve kriva astrologija? Portal Srećna Republika vam otkriva koja će se to četiri horoskopska znaka verovatno odljubiti pre nego što mislite.

Blizanci

pexels.com

Devojka i momak raskidaju

Ovaj horoskopski znak će se verojatno odljubiti i povući pre nego što mislite. Blizanci mogu da budu izuzetno nepredvidljivi kada su u pitanju ljubav i veze. Možda će odustati od vaše sreće vrlo brzo. Mogu vam reći da vas više ne vole i nakon samo desetak dana. Dakle, ako ste u ljubavnom odnosu s Blizancem, morate da budete spremni i na neočekivani raskid.

Vaga

pexels.com

Muškarac i žena se svađaju

Poput Blizanaca i Vage su sklone brzom napuštanju odnosa. One su vrlo strastvene i kad se dogodi da žara ponestane, teško im je da ostanu u takvoj vezi, piše portal Pinkvilla. Vage bi bile najsrećnije kada bi njihova veza ostala ljupka i intenzivna kao u prvim danima kada su se zaljubili.

Rak

pexels.com

Momak i devojka se raspravljaju

Rakovi takođe mogu da izgube interes za vas i vezu vrlo rano. U jednom trenutku će vam možda izjavljivati ljubav, a već sledećeg dana mogu da vam priđu i iz čista mira kažu da vas više ne vole. Jedino što može da ih malo duže zadrži uz vas je vaša spremnost da ulažete stalni napor kako bi održali vezu na površini.

Bik

pexels.com

Devojka se svađa sa dečkom

Bik se takođe vrlo brzo odljubi. Ukoliko napravite samo jednu grešku, videćete kako polako gube interes za vas. Najmanje je verovatno da će Bik ceo život ostati uz jednu osobu. Njihova ljubav se vremenom polako briše i ako osete da u vezi nedostaje te iskre i strasti sa početka, vrlo lako bi vas mogli zameniti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)