Horoskop

ONE SU NAJBOLJE SUPRUGE ZODIJAKA: Ako tražite recept za uspešan brak, žene rođene u ovim znakovima znaju tu tajnu!

Ne kaže se za džabe da je žena stub svakog kuće. Ženama rođenim u ovim znakovima polazi za rukom da stvore dom, pružaju ljubav velikodušno, odgajaju i vaspitavaju decu i to sve sa puno elana.

04.11.2021 16:04

ONE SU NAJBOLJE SUPRUGE ZODIJAKA: Ako tražite recept za uspešan brak, žene rođene u ovim znakovima znaju tu tajnu!
Pixabay.com

Svaki horoskopski znak nosi neke svoje karakteristične crte. I dok su neki kreativni i spontani, drugi imaju sposobnost da sve pretvore u zlato a treći odlučnost i čeličnu volju, neki od znakova su više orijentisani na dom i na stvaranje svoje porodične oaze mita. Srećna vam predstavlja znakove koje najbolje opisuju tri reči – ŽENA, MAJKA, KRALJICA!

RAK

Račice žive za ljubav. Kada ih jednom osvojite, one će vas bezuslovno voleti i biti spremne da sa vama odu i na kraj sveta. Njeni osećanja su uvek intenzivna Uz nju ćete naučiti šta znači pored sebe imati pravu ženu. Račica je spremna da učini sve kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu.


Sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, pozorištevu kući uz Račicu je gotovo zagarantovano. Ipak, to je mala cena koju ćete platiti za život u oazi poput one iz „Hiljadu i jedne noći“. Uvek okruženi najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma, takvoj bi ženi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Deca su za nju uvijek na prvom mestu i baš poput vaših, i njihove će potrebe uvek stavljati na mesto ispred svojih. Pobrinite se da joj priuštite odmor i uzvratite za ono što čini za vas, jer ona neće tražiti ništa zauzvrat osim malo ljubavi, pažnje i iskrenosti.

Pixabay.com

Žena u znaku Raka bezuslovno voli

 

LAV

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ove žene poseduju neverovatnu snagu i sposobnosti, ali traže nekoga ko će im otvarati limenke kad one to ne mogu. Ona ne traži ništa manje od sebi ravnog, pa ćete se pored nje morati potruditi. Obožavaćete je iako ona za to neće morati da učini ništa posebno.


Sve što radi za vas, ona radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete naučiti što je nesebična i prava ljubav, prenosi cosmopolitan.hr

Za svoju decu bori se poput lavice. Uvek će biti na oprezu. Onaj ko im pokuša nauditi vrlo će brzo zažaliti. Od vas zahteva da je obožavate, ali to za vas neće biti nikakav preveliki posao jer se vi tako osećate i bez previše truda.

Pixabay.com

Lavice poseduju neverovatnu snagu i sposobnost

 

JARAC

Pred ovom bi ženom svako pao na kolena, pa tako i vi. Jaka kao crna zemlja, ulaže nadljudske napore kako bi postigla svoje ciljeve, ali na njoj nećete primetiti ni kap znoja.

Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, dama u znaku Jarca će učiniti nenametljivo i dostojanstveno, a vi ćete se pitati jeste li je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kad sve ostale budu izgorele.

Njena odgovornost, dužnost i posvećenje neće dopustiti da se taj plamen ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati.

Pixabay.com

Dame u znaku Jarca su stroge i pravedne majke koje odgajaju pobednike i vladare

 

Ako ste uspeli privući ženu poput nje, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda vidi bolje nego što vi vidite samog sebe, a pobrinuti će se da iz vas izvuče ono najbolje.

Žene u znaku Jarca su stroge, ali pravedne majke. Ona odgaja pobednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado, svojim primerom, pokazati kako.

Šta vi mislite o ovome? Podelite sa nama to u komentarima.

Komentari (0)