Horoskop

Astrolozi upozoravaju da neki horoskopski znaci nisu za brak: Posebno u određenim kombinacijama

Pored niza drugih faktora, opstanak braka zavisi od horoskopskog znaka bračnih partnera

01.03.2022 09:30

Astrolozi upozoravaju da neki horoskopski znaci nisu za brak: Posebno u određenim kombinacijama
Pixabay

Kada je u pitanju sveta bračna zajednica, uvek želite da izaberete nekoga ko je kompatibilan sa vama. Ali to je samo jedan deo. Potrebno je da vam se poklope i ciljevi, interesi, da možete da se prilagodite jedno drugom…Sve su to faktori koji su bitni za uspešan brak.

Ali i horoskopski znak igra određenu ulogu. Astrolozi upozoravaju da neki znaci jednostavno ne mogu da provedu čitav život sa jednom osobom, posebno ako je rođena u određenom znaku.

Ovan

Ovan u svemu i uvek želi da vodi glavnu reč. U braku on želi da preuzme kontrolu nad načinom života porodice.

-Njemu je potreban partner koji spontano može da drži korak sa njim, ali da ne bude previše tvrdoglav i da sledi njegov trag, kaže čuvena astrološkinja Loren Eš.

To posebno čini teškim odnose između Ovna i tvrdoglavog zemljanog znaka Bika.

-Bik obožava romansu koja se sporo rasplamsava, što je u potpunom neskladu sa ponosnim Ovnovima.

Pixabay

Ovnovi, koji vole sve da kontrolišu, nikako ne mogu da se slože sa tvrdoglavim Bikom

 

Bik

Bik je pod velikim uticajem ličnih vrednosti, što ih čini jednim od najromantičnijih znakova. To čini odnose sa Vodolijom komplikovanim, kaže Loren Eš:

-Oni ne mogu da podnesu da im se govori šta da rade ili da ih iko kontrolišu na bilo koji način. U većini slučajeva ova dva znaka će provesti svoje vreme boreći se za kontrolu u vezi.

Blizanci

Blizanci su najdruštveniji znak zodijaka i uvek imaju puno udvarača. Međutim, njihova potreba za promenama i raznolikošću je previše za zemljane znakove, posebno za Jarca:

-Jarcem vlada Saturn, planeta teške ljubavi, strukture, obaveza i ambicija. Blizance odnose sa Jarčevima guše jer su isuviše kruti.

Rak

Najosetljiviji znak u horoskopu je Rak i njemu je potreban partner koji će moći da zaroni u njegovu dušu jer su njegova raspoloženja promenljiva. Kombinacija sa Ovnom mu nikako ne prija jer ovaj znak nije u stanju da razume njegove emocije. Umesto toga, Ovan će ga zasipati ekstravagantnim poklonima, umećima i romantičnom naklonošću.

Pixabay

Kruti Jarčevi nikako ne odgovaraju druželjubivim Blizancima

 

Lav

Lavovi su kreativni i privlače ih živopisna mesta i ljudi, kao što su oni. Njima je potrebna potvrda da su njihove ideje, šale i liderske veštine na mestu, a to od hladnokrvnih Devica neće dobiti.

Devica

Device vole rutinu i uživaju u društvu vatrenih i vazdušnih znakova koji se nalaze među njihovim prijateljima.

-One tačno znaju šta žele i neće se smiriti dok ne nađu partnera koji se uklapa u njihov životni stil. A to se u potpunosti kosi sa bezbrižnim i avanturističkim Strelcem, što ih čini neprikladnim parom, kaže Loren Eš.

Vaga

Iako ovim znakom vlada Venera i one traže blisko partnerstvo, Vage traže i određenu slobodu u vezama. Njima je neophodna sigurnost i privrženost u vezi od strane partnera, a to od sanjivih Riba, čija je glava u oblacima, neće dobiti.

Pixabay

Za Jarčeve i Vage je najbolje da ostanu prijatelji

 

Škorpija

Škorpije je teško shvatiti: hladne su spolja, a slatke iznutra. Ovom znaku su potrebne godine da izgradi poverenje pa im zato veze sa Lavovima, koji traže stalnu pažnju, nikako ne odgovaraju.

Strelac

Za Strelčeve je ozbiljno zabavljanje izazov jer oni i u prijateljstvu, karijeri i vezama traže određenu slobodu.

-Zato je njih teško shvatiti kada su u pitanju ljubavne veze. To je najveći razlog što između njega i Raka, koji je okrenut porodici, postoje nepremostive razlike, kaže astrološkinja Eš.

Jarac

Jarčevi su jedan od najtežih horoskopskih znakova za ljubav. Oni traže doživotnog partnera, iako je u početku teško privući njihovu pažnju. Čim uđu u dublju vezu, postaju veoma vezani. Vage, kojima treba mnogo vremena da se otvore, nisu dobra kombinacija sa Jarcem. Za njih je bolje da budu samo prijatelji.

Pixabay

Vodoliju guši intenzivna energija Škorpije

 

Vodolija

Vodolije su poznate kao najnezavisniji i najslobodniji znak. Njima je potreban partner koji će da evoluira i raste sa njima. Njima vlada nepredvidljiv Uran zbog čega Vodolije odnosima pristupaju na netradicionalan način. To Škorpije ne mogu da podnesu, jer više vole da izgrade duboke i intimne veze sa nekoliko odabranih ljudi. Pored toga, Vodolije guši intenzivna energija Škorpija.

Ribe

Ribe svoje otvoreno srce pokazuju svima. One su otvorene, osetljive i kreativne osobe koje životu pristupaju sporijim i ležernijim tempom. Zato njima nikako ne odgovaraju Blizanci koji su njihova sušta suprotnost, piše MSN.

Komentari (0)