Horoskop

ŽENA ENERGIJA: Dame u ovom znaku zodijaka su neodoljive

Žene u ovom horoskopskom znaku su drugačije u odnosu na sve druge i uvek ćete ih prepoznatu po neobičnom izgledu i iskrenom smehu.

16.08.2022 21:00

ŽENA ENERGIJA: Dame u ovom znaku zodijaka su neodoljive
FOTO:Shutterstock

Svaka žena je drugačija i posebna, ali dame rođene u znaku Vodolije su zaista nešto potpuno drugačije u odnosu na sve ostale. Vrlo je tajanstvena, stalno u pokretu, intrigantna i mudra. Njena nepresušna energija posebno dolazi do izražaja kad treba pomoći jer je veliki humanista u duši.

Žena Vodolija je drugačija po izgledu, govoru i mogu je razumeti samo oni koji su na njenom nivou. Svi ostali je zbunjeno gledaju, ali ona ne haje za to jer zna da je ispred svog vremena i da će svi ostali tek doći tamo gde je ona već bila.

Srećna republika donosi priču o ovim neobičnim ženama.

Pixabay.com

Sloboda joj je u krvi i ne pokušavajte da je sputate

Smeje se glasno

Dame rođene u 11 zodijačkom znaku Vodolije odabrale su da na ovaj svet dođu između 21. januara i 18. februara. Kad kažem odabrale zaista verujem da je tako jer one najčešće žive po sopstvenim pravilima i onako kako odaberu. Vrlo su požrtvovane majke, kad zasnuju porodicu i dobiju decu, odreći će se sopstvene slobode zarad mira u kući. Ali čim deca odrastu ona se vraća svojoj suštini i stalnom lutanju u potrazi za nekim višim sferama.

Vole da nose duge lepršave suknje koje lelujaju oko njihovih nogu na povetarcu, kosu će ukrasiti nekim cvetom i najčešće poskakuje dok hodaju jer su joj muzika, ples i umetnost utkani u dušu. Smeje se glasno i iskreno pa bi čovek, ukoliko ih ne poznaje, pomislio da nemaju nikakvih briga. To je najčešće samo varka jer u duši nosi veliku tugu koju osmehom skriva. Ali ni slučajno nemojte da je sažaljevate jer ima energiju za tri muškarca i teško ko može njoj da stane na crtu.

Pixabay.com

Dame u znaku Vodolije su tajanstvene i mudre

Veruje u dobro u ljudima

Dame Vodolije su često same po sebi kontradiktorne. One su leptir i usamljeni vuk, buntovnik bez razloga, luda naučnica stalno na korak od potpunog haosa. Ali, ona se u tom i takvom haosu sjajno snalazi. Ume da bude tvrdoglava i kad ona nešto zacrta ne postoji sila koja će je zaustaviti dok ne stigne do cilja.

Najčešće je mila i draga, ali ne daj bože da joj stanete na žulj tu stranu njene ličnosti ne želite da vidite i upoznate. Tad postaje kao tornado koji ruši sve pred sobom. Umeju da budu impulsivne, ali s godinama stiču životnu mudrost i nauče da tu impulsivnost kontrolišu.

Ona ima srce kao kuća u grudima i nekad se čini da osećaju svu tugu i nesreću ovog sveta. Nepopravljivo veruju u dobro u ljudima koliko god puta da su se opekle opet će pružiti ruku podrške i pomirenja čak i kad znaju da taj neko to apsolutno ne zaslužuje.  

Žene Vodolije su čista energija i neodoljive, ali ako pokušate da ih vežete i zadržite nestaće dok trepnete. Zato umesto zlatnog kaveza dajte joj privid slobode i da sama odlučuje o sopstvenom životu i ona vas nikad neće napustiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)