Ispovesti

DETALJ IZ KUPATILA MI JE SVE REKAO - ON ME VARA! Kada sam to videla, ceo svet mi se srušio!

Mnoštvo je priča sa društvenih mreža na koje su sve načine žene otkrile da ih partneri varaju, a ispovest jedne TikTokerke posebno je zapanjujuć.

28.03.2022 11:36

DETALJ IZ KUPATILA MI JE SVE REKAO - ON ME VARA! Kada sam to videla, ceo svet mi se srušio!
shutterstock.com

Svako od nas kada je u vezi ima ponekad nedoumice u vezi sa tim da li mu je partner veran, da li je našao nekog drugog i slično. To ume da bude frustrirajuća situacija u kojoj se nalazimo, sve dok se ne razuverimo i shvatimo da smo pogrešili. Ipak, postoje situacije i kada nas naše šesto čulo ne vara i kada nam se bukvalno preko noći okrene čitav svet zbog saznanja da partner nije ono što smo mi verovali da jeste.    

Jedna korisnica TikToka podelila je svoje negativno iskustvo s pratiocima nakon što je jedno vreme istraživala želeći da sazna da li je dečko vara. Tako je pomoću Nest dorbel aplikacije saznala da njene kozmetičke proizvode u kući njenog dečka koristi druga žena, što joj je, kako je priznala, srušilo čitav svet. 

Nakon toga je svom dečku odlučila da se osveti i da mu priredi iznenađenje kad se vraćao kući. Setila se da odštampa snimke koje je preko pomenute aplikacije uspela da sakupi u svom telefonu kao dokaz prevare i fotografijama oblepi skoro čitavu njegovu kuću.

A onda je tek usledio i vrhunac za nju jer je otkrila da ju je žena, sa kojom ju je partner prevario, pratila na Instagramu.

printscreen/tiktok

TikTokerka je sa pratiocima podelila jezivo iskustvo  

Pratioci hrabre TikTokerke bili su zgroženi situacijom, uputivši joj mnogobrojne komentare podrške, a, između ostalog su je pitali i "da li mu je naplatila potrošene proizvode s obzirom na to da su skupi?".

Mnogo je primera prevara koje su otkrivene zahvaljujući aplikaciji Cash. Tako je jedna devojka u nju ukucala broj telefona, koji se uporno pojavljivao u mobilnom njenog partnera. Ubrzo je došla do Instagram profila nepoznate devojke koja je na njemu imala mnoštvo fotografija sa njenim dečkom, a povrh svega je sa njim imala i dete. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)