Ispovesti

UNIŠTILA SAM JOJ NAJLEPŠI DAN: Ispovest drugarice koja nije znala da ide na venčanje

Jedna žena ostala je začuđena nakon što ju je prijateljica pozvala na poseban događaj-ne ističući da je to njeno venčane, a onda ju je optužila da joj je upropastila najlepši dan.

26.03.2022 13:00

UNIŠTILA SAM JOJ NAJLEPŠI DAN: Ispovest drugarice koja nije znala da ide na venčanje
pexels.com

Kada ste vi i vaš pozvani na neki odmor od strane prijatelja, ne očekujete da je u pitanju njihovo venčanje, kad već niste upozoreni na to?

Jedna žena je podelila svoje neprijatno iskustvo na Redditu i ispričala kako je upropastila plan svoje prijateljice. Nju i njenog supruga pozvala je prijateljica na ostrvo Saut Padre u Teksasu i zamolila ju je da ponese crnu haljinu za jedan specijalan događaj koji ih očekuje na putovanju.

Pakujući svoje stvari ova Amerikanka je shvatila da joj je ta crna haljina mala i da ne može ući u nju pa se odlučila za belu, jer je smatrala da će biti adekvatna zamena za predlog njene prijateljice.Kada je napokon došao taj dan prijateljica joj je rekla da je to zapravo dan njenog venčanja i bila je jako besna što je ona odlučila da obuče belu haljinu baš poput nje, koja je mlada.

unplash

U beloj haljini na venčanju po običaju može biti samo mlada

Žena je stavila post na Redditu rekavši da se nedavno porodila i da je  ta crna haljina čipkana i jako lepa, da je veoma otmena ali je shvatila da nije baš prikladna i da je sve bilo na granici ukusa, pa je odlučila da je ipak ne ponese. Zato se odlučila za belu.Kada je stigla na mesto događaja, venčanje je bilo zatvorenog tipa, bilo je pozvano samo 20 gostiju, a žena je bila užasnuta jer se pojavila u istoj boji kao mlada. Da stvar bude gora prijateljica ju je odredila za deverušu. Ona je htela da odustane od tog predloga ali je prijateljica nije pustila.

 - Kasnije me je sve vreme krvila kako sam joj upropastila najlepši dan, i da je trebalo da kažem da sam se predomislila za odeću ali ja o tome nisam razmišljala dok sam se pakovala - rekla je ova korisnica Reddita. Pratioci su je u komentarima podržli i rekli da nisu mogle da čitaju misli jedna drugoj i da je trebalo da joj kaže da će zapravo posean dogđaj biti njeno venčanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)