Odrasli

U PORODILIŠTU SAM GA UHVATILA DA ME VARA! Zaprepastićete se kako, sve je počelo dok sam hranila bebu!

Korisnica TikToka podelila je svoje jezivo iskustvo sa pratiocima koje je doživela samo nekoliko sati nakon porođaja.

18.03.2022 11:32

U PORODILIŠTU SAM GA UHVATILA DA ME VARA! Zaprepastićete se kako, sve je počelo dok sam hranila bebu!
Srećna republika

Dolazak deteta na svet jedno je od najlepših iskustava za svaku, pa se samim tim očekuje da bi taj dan, u svakom pogledu, trebalo da bude poseban. Međutim, nažalost, nemaju svi takvo iskustvo.

Naime, jedna mlada žena doživela je strašan šok samo nekoliko sati posle porođaja i to nakon što je pogledala telefon svog dečka i saznala da je vara. U pitanju je korisnica TikToka, koja se na toj popularnoj društvenij mreži predstavlja kao @aubrecita, a koja je odlučila da sa svojim mnogobrojnim pratiocima podeli grozno iskustvo kroz koje je prošla.    

printscreen/tiktok

Hrabra žena odlučila je da grozno iskustvo podeli s pratiocima na TikToku 

- Hranivši u bolnici moju bebu staru tek nekoliko sati, medicinska sestra me je zamolila da snimim vreme kada je ona jela. Tada sam u brzini zgrabila telefon svog dečka koji je spavao pored mene kako bih videla koliko je sati i kako bih snimila vreme - počela je svoju ispovest mlada žena

printscreen/tiktok

Trenutak kada je sve izašlo na videlo 

Video je, međutim, tada prekinula poruka njoj nepoznate žene sa pozivom "dođi da se mazimo".

- Sve je poprimilo posebno zastrašujući nivo jer se u pozadini takve poruke nalazila fotografija naše bebe - otkrila je tiktokerka. 

Njen video pregledalo je oko 7,2 miliona korisnika popularne društvene mreže i svi su bili zaprepašćeni. Poslali su joj pregršt komentara među kojima su i oni s pitanjima da li je njen partner odatle prebačen u Hitnu ili na intenzivnu negu.

@aubrecita I know—I can’t believe he let his battery get that low either #babydaddyproblems #postpartum #formerteenmom ♬ original sound - kooze

Devojka je, inače, sa svoim pratiocima podelila i da je njen dečko poslao poruku prijateljici nakon njenog porođaja rekavši joj da beba ne liči na njega, što ju je takođe iznenadilo neprijatno.

Mnogima je, međutim, ostalo nejasno da li je ona još sa njim, pa su joj i postavili to pitanje, posebno nakon što je na TikTok postavila i fotografije sa nekim drugim muškarcem. Ona je nakon toga samo kratko odgovorila snimkom da već duže vreme uživa u ljubavi sa čovekom koji joj je vratio "veru u muški rod".

Komentari (0)