Brak i veze

EVO KAKO DA ZAUSTAVITE HRKANJE KOD PARTNERA! Trik je besplatan i nikad jednostavniji! (VIDEO)

Ukoliko ne možete da zaspite jer vaš partner nesnosno hrče, ne morate više bežati u drugu sobu i provesti besane noći.

26.09.2022 12:01

EVO KAKO DA ZAUSTAVITE HRKANJE KOD PARTNERA! Trik je besplatan i nikad jednostavniji! (VIDEO)
FOTO:Shutterstock

Da danas sprovedemo istraživanje među partnerima, bilo da su u braku ili vezi, jedna od prve tri stvari koje bi naveli da ih kod njihove druge polovine nervira jeste hrkanje.

Svako se barem jednom našao u situaciji da dočeka zoru dok partner pored njega nesnosno hrče celu noć. Neretko je rešenje i odlazak u drugu sobu, ko ima tu mogućnost. Postoji bezbroj saveta kako da se spreči hrkanje tokom sna, koje pre svega nije zdravo i po samu osobu koja ima taj problem, ali ni za ostale koji su u njenom okruženju ukoliko ne mogu da utonu u san.Neki saveti su više, neki manje delotvorni. 

Nebrojano je i uređaja protiv hrkanja koji se mogu naći na tržištu. Međutim, što biste davali novac kada nam je rešenje maltene ispred nosa? Do njega je došao jedan stručnjak, vlasnik kompanije za proizvodnju dušeka i jastuka. Njegovo ime je Džejms Lejnhard i on je na TikToku objasnio kako položaj u kom spavate, pre svega položaj jastuka, može uticati na hrkanje. 

Kako je objasnio, postoji dva načina da sprečite partnera da hrče tokom spavanja. 

- Jedan je da partneru stavite jastuk preko lica. Šalim se, ovo bi bilo okarakterisano i kao pokušaj ubistva, tako da to nikako ne pokušavajte. Druga opcija je da naterate partnera da legne na bok, kupite mu jastuk koji odiže glavu od ivice dušeka kako bi ona bila u ravnoj liniji sa leđima i ramenima. Ukoliko ne možete da kupite novi jastuk, postojeći namestite u taj položaj - savetuje Džejms i dodaje da ćete tako spasti sebe besanih noći, ali i svakodnevnih svađa. 

Ovaj video je ubrzo postao viralan na interneru i broji više od 60.000 pregleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)