Brak i veze

DA LI PORED SEBE IMATE GLUMCA ILI PRAVOG MUŠKARCA? Ovaj video će vam otkriti (VIDEO)

Jedan snimak sa TikToka pružio je uvid u to kako se u svakodnevici ponaša pravi muškarac, a kako ona koji je sklon neumesnim šalama, što devojkama i te kako može da olakša izbor.

08.10.2022 19:01

DA LI PORED SEBE IMATE GLUMCA ILI PRAVOG MUŠKARCA? Ovaj video će vam otkriti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nhlfannick

Na tribinama za vreme nekog sportskog meča neretko se dešavaju razne interesantne situacije. Mnogo puta je semafor prikazivao lepe trenutke među parovima, pa čak i između onih koji nisu želeli da njihova priča dospe u javnost. S tim u vezi, sigurno je da najviše simpatija sakupljaju javne prosidbe.

Često se dešavalo da neke žene nisu pripremljene na taj čin pa odbiju da svom dragom izgovore sudbonosno "da", međutim, u jednom video-snimku dva muškarca su pokazala koliko se ljudi u stvari razlikuju, kao i njihovo poimanje veze. Naime, postoje muškarci koji pokušavaju da budu duhoviti pa tako povlače neke poteze i ne razmišljajući da li će to povrediti drugu osobu. 

U prvom delu snimka koji kruži TikTokom muškarac ustaje sa sedišta na tribinama kako bi kleknuo pred svojom devojkom i taman kada su svi pomislili da će je on zaprositi, što je izazvalo ovacije, dogodilo se nešto potpuno zaprepašćujuće. Već u sledećem trenutku on uzima sa poda piće, pretpostavlja se pivo, i nazdravlja, dok njegova partnerka ostaje u šoku i potpuno razočarana.

U drugom delu snimka drugi muškarac uz osmeh čeka trenutak da iznenadi svoju lepšu polovinu i koristi priliku da izvadi prsten i zaprosi je. Devojka, podrazumeva se, to dočekuje oduševljeno i pristaje na prosidbu, što publika pozdravlja gromoglasnim aplauzom. Njih dvoje na kraju jedno drugom padaju u zagrljaj.

- Naučila je sve što treba da zna o njemu. Beži kući devojko -

- Prvi momak se vratio kući sam -

- Taj muškarac je završio vezu - ređali su komentari za prvog momka.

Drugi muškarac je nesumnjivo pobrao sve simpatije, te su se korisnici mreža složili kako su on i njegova devojka pravi par i da je ona napravila pravi izbor. 

- Prvi muškarac je sada singl, drugi je oženjen -

- Dva tipa muškarca, glumci i realni -

Ne zna se da li su ti parovi bili na istom meču ili je u pitanju montaža, međutim, sigurno je da su nekim devojkama otvorili oči da znaju kako da izaberu gospodina pravog. Neke šale zaista znaju da budu neumsne. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)