Ispovesti

DOK JOJ JE MUŽ SPAVAO U AVIONU, ONA JE RADILA NEŠTO NEČUVENO! Sve je snimio putnik između dva sedišta: Dodirivala je tog muškarca! (VIDEO)

Na snimcima koji su dospeli na TikTok vidi se žena kako flertuje s drugom osobom dok njen suprug navodno spava na sedištu pored.

21.01.2023 08:10

DOK JOJ JE MUŽ SPAVAO U AVIONU, ONA JE RADILA NEŠTO NEČUVENO! Sve je snimio putnik između dva sedišta: Dodirivala je tog muškarca! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/viralishh

Putovanje sa supružnikom zna da bude prilično uzbudljivo i izazovno iskustvo, naročito kada se uputite na neku daleku destinaciju. To važi posebno za one koji su u "svežem" braku jer im je svaki trenutak s partnerom dragocen. Ipak, putovanje avionom sa suprugom jednoj ženi je očigledno bilo prilično monotono, pa se trudila da "prekrati" vreme dok je on spavao.

Jedan Tiktoker je bio na istom letu sa pomenutom ženom, pa je usnimio trenutak dok je ona otvorno flertovala sa strancem pored nje dok joj je muž na susednom sedištu čvrsto spavao. Međutim, osim što je koketirala sa muškarcem koji je sedeo pored nje ona ga je dodirivala po ruci, tačnije mazila. Muškarac je, međutim, nespretno pokušavao da izbegne kontakt, ali ona je bila uporna.

Snimak je za kratko vreme, moglo bi se reći, izazvao šokantne reakcije. 

- To je dobra supruga. Jaka žena -

- Kraljica zna svoju vrednost -

- Muž je kamerman - 

- Želela je mesto do prozora - 

- On je gurnuo njenu ruku -

- Mora da je to otvorena veza - komentarisali su korisnici mreže koji su uglavnom bili ironični. 

Interesantno je, međutim, da se žena nije tu zaustavila. U narednom snimku ona muškarcu koji joj se sviđa diskretno pruža donji veš. Kada je muškarac video šta je u pitanju, odmah je ženi vratio to što mu je dato.

Snimci su mnoge iznenadili, pogotovo jer se lik žene vidi, ali ne i muškaraca, te su mnogi nagađali o kome je reč. Ipak, identitet nijednog učesnika u zapisima nije obelodanjen, pa su pojedinci istakli da je u pitanju šala i to među bračnim partnerima. Posumnjali su da je na snimku njen muž u stvari osoba koju ona didiruje, a ne ona koja spava.

- Jednostavno je nemoguće ne videti kameru koja je sve zabeležila. Žena bi sigurno primetila tog koji je snima - zaključio je jedan korisnik TikToka. 

Ipak, osoba koja je snimala neverovatne scene u avionu nije se oglašavala po pitanju verodostojnosti zapisa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)