Brak i veze

TREBALO JE DA RAZMENE ZAVETE, A ONDA SU PREKINULI CEREMONIJU: Pogledali su iza sebe i u šoku pratili nemilu scenu (VIDEO)

Stvari su izmakle kontroli iako je to trebalo da bude najlepši dan za mladu i mladoženju.

04.07.2023 19:01

TREBALO JE DA RAZMENE ZAVETE, A ONDA SU PREKINULI CEREMONIJU: Pogledali su iza sebe i u šoku pratili nemilu scenu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lindseytracey_

Kako se trendovi iz godine u godinu menjaju, budući mladenci na razne načine žele da pokažu svoju kreativnost i zbog čega su odlučili da imaju drugačije venčanje od svih. Pribegavanje starim tradicionalnim proslavama polako jenjava i svi se trude da budu autentični kada dođe vreme da sa najbližima obeleže svoj najlepši dan.

Oni koji su u finansijskoj mogućnosti često se sa svojim gostima otisnu i na najdalje destinacije kako bi uživali u svom danu u pravom stilu. Među mladima, sve više je popularna proslava na otvorenom koja često podrazumeva venčanje pored reke, mora ili u prirorodi, što na fotografijama izgleda posebno lepo i upečatljivo.

Pixabay.com

Svi mladenci žele da atmosfera na njihvom venčanju ostane u pamćenju svima

Lindzi Trejsi je podelila simpatičan snimak sa svog venčanja Santoriniju u kojem je zabeležen jedan nesvakidašnji trenutak. Dok su se dvoje mladenaca spremali da razmene zavete, a mladoženja da uputi najlepše reči svojoj izabranici, vetar je iznenada počeo da duva i da remeti zabavu.

Mlada je pokušavala da se izbori sa vetrom i velom koji se obmotavao oko nje sve vreme, prekrivajući joj lice. Iako je to nasmejalo sve goste kao i mladence prvenstveno, Lindzi je, kako bi i svaka druga, želela da sve bude "pod konac" pa je pokušavala da ga vrati na svoje mesto kako bi se ceremonija nesmetano odvijala. Pošto je u pomoć priskočio i mladoženja, nisu imali sreće pa je veo u jednom trenutku odleteo.

Zbunjena Lindzi je gledala za njim a onda tiho rekla "Ne treba mi to". Iako je zabava bila na trenutak "pokvarena" mladenci su nastavili u istoj atmosferi sa protokolom a gosti su se nasmejali ovoj situaciji.

@lindseytracey_ When the Santorini wind takes your veil 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ #greecewedding #destinationwedding #windy #santorini #greece #travel #traveltiktok ♬ original sound - Lindsey Tracey

- Razmišljam koliko je taj veo koštao -

- To je tip žene koju treba oženiti. Bez panike. Fokusirana na ono što je zaista važno -

- Osluškuj znakove sestro.-

- Otišlo je i 500 dolara - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su komentarisali kako je mlada izgledala neverovatno u venčanici i da joj taj dodatak nije ni bio potreban. Uprkos nemilom događaju koji se desio na venčanju, Lindzi je otkrila da su mladenci i gosti proveli savršen dan i da su se sjajno zabavili na romantičnom venčanju. Odabrani krug ljudi je uživao uz greben Egejskog mora sa savršenim pogledom na zalazak sunca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)