Roditeljstvo

KADA JE VIDELA PRAZAN KREVET SVOG DETETA BILA JE VAN SEBE: Ono što je trogodišnji dečak uradio uplašilo je nasmrt! (VIDEO)

Marisa Fajfer je ispričala u kakvoj situaciji se našla, samo zato što je on "bio gladan".

15.08.2023 19:00

KADA JE VIDELA PRAZAN KREVET SVOG DETETA BILA JE VAN SEBE: Ono što je trogodišnji dečak uradio uplašilo je nasmrt! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mamarissax2

Todleri, kako u zapadnoj kulturi nazivaju mališane od od prve do četvrte godine, predstavljaju rizičnu grupu dece, zato što su to godine kada otkrivaju svet oko sebe, nemaju razvijenu svest, a samim tim ni strah. Razne situacije koje priređuju svojim roditeljima mogu biti više nego traumatične.

Marisa Fajfer, jedna majka iz Viskonsina, ispričala je svoje iskustvo sa trogodišnjim dečakom, kada je u momentu kada je sklopila oči nestao iz krevetića, ali i izašao iz kuće. Njena priča je obišla internet i istog momenta je postala viralna na društvenoj mreži Tik-tok, a komentari nisu prestali da se nižu. 

Printscreen/TikTok/mamarissax2

Fajfer, majka trogodišnjeg dečaka, ispričala je na koji način je uspeo da je prepadne nasmrt.

Majka je vidno uzrujana započela svoj video snimak na društvenoj mreži Tik-tok.

- Upravo sam se probudila i imala srčani udar shvativši da mi nedostaje jedno dete. Ne znam kada je izašao iz kuće, ne znam kako je izašao iz kuće - kaže ona u objavi.

Fajfer je objasnila za Tudej kako je sve počelo kada je zaspala pored trogodišnjih blizanaca Ejdena i Aleje. Mališani su bili u svojim krevetima dok je ona spavala na podu, ali kada se probudila nije videla Ejdena, kao ni njegove cipele. Preplašena žena je odmah pozvala hitnu pomoć, a u međuvremenu je otišla da ga potraži u komšijskom dvorištu u kojem voli da se skriva. 

Na svu sreću vlasti su brzo reagovale i dečak je pronađen na nešto manje od pola kilometra od kuće. Ona je brzo došla po njega, a lokacija gde se nalazio bio je popularan restoran brze hrane Mek Donalds. Kada ga je pitala zašto je izašao iz kuće, a nije joj se javio, rekao je: "Bio sam gladan"!

 

@mamarissax2 YALL I GENUINELY HAVE NEVER FELT SO SICK & SCARED! we already had the basement door switched out so we can lock it at night but NOW i need something for the front door! You never think it can happen to you, till it does!! Yall know i got this house babyproofed as much as possible but OMGG#greenscreenvideo#autismawareness#fyp#aidenandaleiya#twins#escapeartist#scared#twinsoftiktok#omg#runaway ♬ original sound - Marissa Jalea

 

Komentari nisu prestali da se nižu, a ljudi nisu mogli da shvate kako niko nije odreagovao kad je video dete. 

- Da li je moguće da niko nije reagovao?

- Kako je prešao ulicu?

- Ne mogu da zamislim agoniju kroz koju si prošla. Hvala Bogu da je dobro - bili su samo neki od komentara zabrinutih korisnika ove društvene mreže. 

Ova priča zabrinula je mnoge roditelje, a neki su podelili slična iskustva. Jedna majka je otkrila da je morala da obezbedi dom sa dodatnim bravma, kako se ništa slično ne bi ponovilo. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)