Roditeljstvo

GOVOR OVOG OCA NA ĆERKINOM VENČANJU SVIMA NATERAO SUZE NA OČI: Za zeta je imao samo jednu poruku, o ovoj sceni svi pričaju (FOTO+VIDEO)

Ljubav muškaraca prema ženskoj deci je posebna, a ova je baš jedna od tih.

30.09.2023 13:01

GOVOR OVOG OCA NA ĆERKINOM VENČANJU SVIMA NATERAO SUZE NA OČI: Za zeta je imao samo jednu poruku, o ovoj sceni svi pričaju (FOTO+VIDEO)
Instagram-duskoradovicfanclub

Ljubav između očeva i ćerki je posebna, a razvija se još od prvih dana. Nije nimalo slučajno što se otac pita za pristanak devojke za udaju, kao ni običaj da nevestu otac tradicionalno predaje budućem suprugu. On je je onaj koji je bio najdominantnija figura u životu jedne devojke i mnogim muškarcima veoma teško pada i ćerkina udaja i njeno preseljenje iz roditeljske kuće.

Jedna snimak venčanja na kome otac predaje mladu pred olatarom budućem suprugu dobio je veliki broj reakcija i bio rado gledan i prosleđivan. Reči koje je ovaj čovek verovatno neplanirano rekao budućem zetu doveli su sve goste do suza, kao i samu mladu.

- Ako se jednog dana predomisli tvoje srce, da više ne voliš moju ćerku, molim te, nemoj je povrediti, samo mi je vrati nazad. Vrati mi je nazad… U redu? - upitao je mladin otac koji je pokušavao da suzbije suze u očima.

- To se neće desiti - odgovorio mu je mladoženja.

- U redu. Moja dragocena ćerka je tvoja. Hvala ti - rekao je čovek, a bujica suza je pretila da ga preplavi, pa je najzad zaplakao i pao u zagrljaj budućem zetu i ćerki.

- E, ovo je pravi otac - stajalo je u opisu snimka koji je u trenu dobio 14.000 sviđanja i na stotine komentara samo u našoj zemlji.

- Samo mu stavlja do znanja da je njegova ćerka uvek u njegovim očima i srcu devojčica i da će joj uvek biti u podrška. Lepo sto je smogao snage da to javno kaže, nema mesta za kritiku i podsmeh ovde.

- Srećan je onaj ko može da vidi tatu na svom venčanju. To samo po sebi je već bogatstvo.

- Bravo, imam sina, još jedan je na putu, ali definitivno ću ih učiti da poštuju žene, od malih nogu se uči sve. Ovo je pravi otac.

- Ovako smo i mi našim ćerkama rekli, gde god da odete, uvek imate gde da se vratite.

- Divno. Samo na taj način daje se do znanja da vrednosti treba poštovati.

- Bravo, ovako svaki otac treba da isprati svoju ćerku na dan njene udaje.

- Naježila sam se od dobrote i ljubavi.

- Fenomenalno! Kultura življenja vredna divljenja!

- Predivan govor čiste ljubavi pravog oca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)