Zanimljivosti

IZ STANA STRASTVENOG PUŠAČA ŠIRIO SE NESNOSAN SMRAD, a onda su stigli čistači! Pozlilo im je od onoga što su tamo zatekli, jedan detalj ih je zaprepastio! (FOTO)

Društvene mreže se usijale, ljudi zapanjeni šta je sve sređeno za samo tri sata!

02.10.2024 09:00

IZ STANA STRASTVENOG PUŠAČA ŠIRIO SE NESNOSAN SMRAD, a onda su stigli čistači! Pozlilo im je od onoga što su tamo zatekli, jedan detalj ih je zaprepastio! (FOTO)
instagram-Seethee

Opsesivni sakupljači raznoraznih predmeta redovna su tema mnogih priča i TV-emisija, kao i njihove komšije koje se neretko žale na nesnosan nered, đubre i smrad koji dopire iz susednih neurednih domova. Nšta u boljem stanju nisu ni oni koji odbijaju da održavaju svoj stan, već bacaju po kući šta i gde stignu. 

Na društvenim mrežama je tako osvanuo snimak stana jednog strastvenog pušača, koji, kako se čini, ne voli da koristi pepeljaru. Tako su ljudi, koji su jednog dana, očigledno na poziv komšija, došli da počiste nered, doživeli u najmanju ruku šok zbog onoga što su ugledali. Sudeći po komentarima ispod video-zapisa, nekima od njih je i pozlilo, a jedna žena je navodno i povratila.  

Ušli su u dom prepun opušaka i praznih paklica cigaretakoje su bukvalno preplavile sve maltene do pola sobe. Stan je vremenom poslao leglo insekata i pacova zbog velike količine đubreta i prljavštine koja se s godinama samo povećavala. O nesnosnom smradu ne treba ni govoriti!

Profesionalni čistači su zato stvar preuzeli u svoje ruke. Nimalo im nije bilo lako da krenu da počnu s poslom. Budući da je ceo stan izgledao kao jedna ogromna gomila opušaka i nejasno je kako bi iko tu mogao da izdrži i jedan jedini dan, a kamoli da svakodnevmo živi. Svi kuhinjski uređaji bili su žuti od dima i prekriveni nečim nalik na smolu, što je zaprepastilo čistače. U ništa boljem stanju nisu bili ni plafoni i zidovi.

- Ovako izgledaju dve godine usamljenog pušača - piše u opisu snimka.

Fotografije koje su objavljene na Fejsbuku podeljene su čak 22 hiljade puta, a usledili su i mnogobrojni komentari, budući da je čovek koji čisti izjavio da mu je trebalo tri sata da sve kompletno sredi.

- Ovo je sredio za tri sata? Mora da se prešao, sigurno je želeo reći 13 sati - 

- Meni bi trebalo minimum tri dana da ovo sredim i to da ribam od jutra do večeri - 

- Kakva crna tri dana, trebalo bi mi tri nedelje da ovo sredim - 

- Realno ja za tri sata jedva uspevam da sredim i svoj stan - 

- Nije ovo strastveni i usamljeni pušač, već osoba sa mentalnim poremećajem - glasile su samo neke od reakcija. 

instagram-Seethee

Stan pre i posle čišćenja

BONUS VIDEO:

Komentari (0)