Zanimljivosti

PROCURILA SLIKA RAZGOLIĆENE KAMILE, MONARHIJA U ŠOKU, ŠTA TO DRŽI U RUKAMA?! Buduća vladarka moćne kraljevine bi ovu fotografiju najradije spalila! (FOTO)

Buduća britanska kraljica vodila je buran život, varala prvog muža, pila i strastveno pušila, a nakon smrti princeze Dajane gađali su je pecivom na parkingu.

29.04.2023 11:24

PROCURILA SLIKA RAZGOLIĆENE KAMILE, MONARHIJA U ŠOKU, ŠTA TO DRŽI U RUKAMA?! Buduća vladarka moćne kraljevine bi ovu fotografiju najradije spalila! (FOTO)
Tanjug/AP

Krunisanje britanskog kralja Čarlsa III i njegove supruge kraljice Kamile zakazano je za 6. maj u Vestminsterskoj opatiji. Pripreme za događaj decenije užurbano se privode kraju, lista zvanica je kompletirana i određen je jelovnik.

Drevni simbol škotske monarhije "Kamen sudbine" napustio je Edinburški zamak prvi put za više od 25 godina da bi bio u Londonu na krunisanju. Britanski mediji se bave najsitnijim detaljima iz života kraljevskog para, a najviše pažnje privlači Kamila i njen put od ljubavnice do kraljice Britanske monarhije.

Puši i pije 

Kamila nikad nije bila cvećka, iako od 2005, nakon udaje za Čarlsa, strogo vodi računa o tome kako se ponaša u javnosti. Međutim, ostale su fotografije koje svedoče o nekadašnjem životu buduće kraljice koje bi Kamila najradije spalila da može. 

U tekstovima koje su objavili Harper bazar i Gardijan prikazano je nekoliko skoro nikad viđenih slika Kamile. Na jednoj od njih vidi se buduća kraljica u kupaćem kostimu sa tamnim naočarima, dok u jednoj ruci drži piće, a u drugoj cigaretu. 

Malo je poznato da je Kamila bila strastveni pušač, ali nije poznato da li i dalje ima tu ružnu naviku zato što je niko već godinama nije snimio sa cigaretom. Interesantno je da je većina fotografija koje prikazuju buduću britansku kraljicu u nepriličnim situacija nestalo i pobrisano sa interneta. 

@_its__me__jay No hate! young Camilla is kinda pretty though✨@Jayyyyy⚡️ #fyp #fypシ #foryoupage #camillaparkerbowles #queenconsort ♬ original sound - Jay🍓

Gađali je pecivom 

Rođena je kao Kamila Rozmeri Šand 17. jula 1947. u Londonu kao ćerka majora Brusa Šanda i Plemenite Rozalind Mod Kubit, ćerke lorda Eškomba. Ima brata Marka i sestru Anabel. Njena prabaka Alisa Frederika Kepel bila je ljubavnica Čarlsovog čukundede kralja Edvarda VII. 

Čarlsa je upoznala 1971. i danas, posle bračnih brodoloma koje su oboje preživeli, mnogi se pitaju zašto se princ nije odmah oženio s njom kad je već jasno da je sudbinski povezan sa Kamilom. Odgovor nude biografi kraljevske porodice koji tvrde da Kamila nije bila dovoljno graciozna, niti lepa da postane princeza. Osim toga, u vreme kad je upoznala Čarlsa već nije bila nevina, što je po tadašnjim standardima bilo nedopustivo za suprugu prestolonaslednika.

Zbog svega toga Kamila se 1973. udala se za Endru Parkera Boulza s kojim ima dvoje dece. Tokom braka ona je imala intenzivnu aferu sa Čarlsom, a i nju je suprug varao s kim god je stigao. Razveli su se 1995. nakon što je tadašnji princ od Velsa, a današnji kralj, javno priznao svoju aferu sa Kamilom.

Iako je Čarls tvrdio da je bio veran ženi u prvih pet godina njihovog braka, Dajana je u čuvenom intervjuu pre njihovog razvoda naglasila da je u "njenom braku oduvek bilo troje" i da su njen suprug i Kamila bili zaljubljeni, te da njihova vanbračna veza nikad nije prekidana. 

Kamila je godinama bila najomraženija žena u Britaniji, a mržnja prema njoj dodatno se pojačala kad je poginula princeza Dajana. Tad ju je grupa građana gađala pecivom na prakingu, ali je ona stojički izdržala sve udarce. Posle svega uspela je da Čarlsa odvede pred oltar, a uskoro će na njenoj glavi zasijati i kraljevska kruna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)