Zanimljivosti

KAMILIN SIN OTKRIO DA LI JE NJENA UDAJA ZA ČARLSA BILA DEO PAKLENOG PLANA: Britanska javnost na nogama nakon ovih Parkerovih reči, otkrio je i da li će dobiti imanje i novac (FOTO)

Izjave Toma Parkera Boulsa će se smatrati odbranom njegove majke od tvrdnji princa Harija, pišu britanski mediji.

21.04.2023 20:01

KAMILIN SIN OTKRIO DA LI JE NJENA UDAJA ZA ČARLSA BILA DEO PAKLENOG PLANA: Britanska javnost na nogama nakon ovih Parkerovih reči, otkrio je i  da li će dobiti imanje i novac (FOTO)
Tanug/Ap, Youtube/TalentINK

Uoči krunisanja kralja Čarlsa III, koje je planirano za 6. maj, bura na britanskom dvoru se ne stišava. Sada se povrh svega oglasio i sin buduće kraljice Kamile Parker koji je odgovorio na optužbe princa Harija, iznevši ih u svojim memoarima.

Kako pišu britanski mediji, izjave Toma Parkera Boulsa će se smatrati odbranom njegove majke od tvrdnji princa Harija.

- Kamila nije imala prikrivene namere i udala se za kralja Čarlsa iz ljubavi - istakao je kratko Parker Bouls, reagujući na reči odbeglog britanskog kraljevića da je igrala "prljavu igru“ u svojoj vezi sa budućim kraljem, kao i da je "zlo" koje će "kraljevstvu doneti mnogo problema". 

Tanjug/AP

Kamila Parker i kralj Čarls III

- Mislim da će se stvari promeniti, ali nije me briga šta neko kaže. Ovo nije bila nikakva planirana taktika. Udala se za osobu koju je volela i evo šta se dogodilo - kratko je objasnio Parker Bouls.

Njegove primedbe, iznete u podkastu News Agents, suprotstavljaju se optužbama njegovog polubrata, vojvode od Saseksa, koji je bio veoma kritičan prema Kamili u svojim memoarima. U knjizi je Hari Kamilu opisao kao "opasnu", kao i osobu koja je žrtvovala njega i njegovog brata radi sopstvene promocije usmerene na brak sa kraljem Čarlsom III i krunu.

Trema pred krunisanje?

Upitan da li će njegova majka biti zabrinuta uoči krunisanja 6. maja, Parker Bouls je rekao voditeljima podkasta Emili Mejtlis i Džonu Sopelu, da je bilo teško preuzeti takvu ulogu tokom ceremonije, ali da se ona "nikada nije žalila".

- Mislim da bi svako bio uznemiren povodom te vrste događaja koji ima takvu istorijsku važnost. I da, mislim da bih se uplašio kada bih morao da izađem pred tolike ljude noseći tu specijalnu nošnju. Ona ima 75 godina, ali znate, teško je to učiniti. Ipak, nikad se nije žalila ni za šta što treba da obavi, samo to uradi - objasnio je Kamilin sin, piše Gardijan.

Tanjug/AP

Kamila Parker udala se za Čarlsa iz ljubavi, tvrdi njen sin

Kako je dodao, nije čudno misliti o Kamili kao o kraljici. 

- Ona je i dalje naša majka, moja i moje sestre. I ne, nećete nas naći sa velikim imanjima i da nas ljudi nazivaju vojvodom bilo čega. Ne. To bi bilo užasno - dodao je Tom.

Podsetimo, u intervjuima za promociju svoje knjige, Hari je Kamilu nazvao „zlikovcem“ i napisao je kako je bila spremna "da gazi i preko leševa ne bi li rehabilitovala svoj imidž" u vreme ulaska u porodicu. Tvrdio je da su on i princ Vilijam molili svog oca da ne oženi Kamilu.

- Nije odgovorio. Ali ona je odgovorila. Odmah. Ubrzo nakon naših privatnih sastanaka sa njom, počela je da igra dugu igru. Njena kampanja je za cilj imala brak, a na kraju i krunu - napisao je Hari u memoarima koji su podigli veliku buru u kraljevskoj porodici.

Afera s kokainom 

Kamilino starije dete, sin Tom Parker Bouls, ima neverovatnu "sreću" da mu je kralj Čarls III i očuh i kum. Naime, Tomov otac kumovao je Čarlsovoj nećaki Zari, a Čarls je kumovao Tomu, navodi kraljevska biografkinja Sara Smit. Parker je rođen 18. decembra 1974. godine u Londonu. Obrazovao se na koledžu u Itonu, a potom na Univerzitetu Oksvord. Nakon što je napustio studije bavio se marketingom i odnosima sa javnošću. Međutim, sam je dospeo u centar medijske pažnje kada je "The World" objavio da je bio na kokainu dok je radio na filmskom festivalu u Kanu 1999. godine. Britanski mediji su tada navodili kako je Toma ukorio lično Čarls zbog glasina koje su počele da se šire. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)