Zanimljivosti

RASKRINKANA KAMILINA TAJNA: Jedini cilj udaje bio joj je novac, sve je otkriveno!

Buduća kraljica je oduvek znala šta želi i kako da do toga i dođe.

17.12.2022 13:01

RASKRINKANA KAMILINA TAJNA: Jedini cilj udaje bio joj je novac, sve je otkriveno!
Tanjug/AP

Dok ceo svet čeka krunisanje novog britanskog kralja, polako se otkrivaju tajne iz prošlosti njegove supruge Kamile Parker. Mnogi bi rekli kako je ona napokon dočekala svojih pet minuta za koje se pripremala decenijama. 

Ako je nekoi pomislio da je njena ljubav sa Čarlsom bila spontana, sada će se razuveriti. Kamila je oduvek tipovala da se bogato uda, čak iako je i sama bila dobro situirana. 

Printscreen/TikTok/happymedison

Kamila je oduvek želela da se bogato uda

 

Kamilina drugarica iz razreda po imenu Lin Redgrejv tvrdila je da je novac bio dobar deo razloga zašto se sadašnja kraljica supruga udala za svog prvog muža Endrua .

- Dobijanje bogatog muža bio je vrh dnevnog reda. Kamila je htela da se zabavlja, ali je takođe želela da se dobro uda jer bi, po njenom mišljenju, to bilo najzabavnije od svega - govorila je Lin, piše "The Things".

Iako nije jasno koliko je novca Kamila dobila na nagodbi za razvod, široko se veruje da je to bilo pozamašan iznos.

Nakon što se Kamilin prvi brak završio, sadašnja kraljica supruga kupila je sebi „seosku kuću“ za 850.000 funti. Iako Kamila trenutno živi u Klarens Hausu sa Čarlsom, ona navodno ne planira da proda svoju privatnu rezidenciju. Zašto i bi kada je njen život finansirao kralj Čarls III i to od momenta ozvaničenja njihove ljubavi.

Tanjug/AP

Strpljivo je čekala dolazak na presto Velike Britanije

 

Naime, još davne 2004. godine objavljeno je da je Čarls koristio svoje službene račune da plati neke od Kamilinih ličnih troškova. Najvažnije, Čaresov račun je platio Kamili da ima tri asistenta pre nego što se zvanično pridružila kraljevskoj porodici.

Kamila nije bila samo u Čarlsovoj milosti već i kraljičinoj. Oduvek je imala njenu podršku koju princeza Dajana nikada nije osetila.

Iako je nekada bila izuzetno kontroverzna ličnost, kraljica Elizabeta II je posle venčanja sve više poštovala Kamilu. Kao rezultat toga, Kamila je sigurno postala konstantno prisutna na kraljevskim događajima i proputovala svet sa kraljem Čarlsom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)