Ispovesti

ISPROBAO SAM ŽENIN DONJI VEŠ I SADA NE MOGU BEZ NJEGA: Muškarac u strahu da mu sledi razvod ako supruga sazna njegovu šokantnu tajnu!

Od kad je isprobao ženski veš, počeo je da mrzi svoje bokserice i oseća se neudobno u njima.

10.12.2022 22:01

ISPROBAO SAM ŽENIN DONJI VEŠ I SADA NE MOGU BEZ NJEGA: Muškarac u strahu da mu sledi razvod ako supruga sazna njegovu šokantnu tajnu!
shutterstock.com

Muškarac (47) koji je u braku više od 15 godina, sa četiri godine mlađom suprugom, našao se u problemu. Kako se požalio bračnom terapeutu, nedavno je po prvi put u životu probao ženske gaće i sad želi stalno da ih nosi ali ne zna kako da saopšti svojoj supruzi a da ga ona ne shvati pogrešno.

Pixabay.com

On smatra da su ženske gaće mnogo udobnije od muških

Nije mogao da odoli

Prema njegovim rečima sve je počelo nekoliko dana ranije kad je na gomili čistog i mirišljavog veša ugledao meke, čipkaste gaće svoje supruge.

- Ne znam šta me je u tom trenutku spopalo ali poželeo sam da obučem ženine gaće. Nikad ranije nisam osećao potrebu da nosim ženski donji veš ali sam rešio da ih isprobam. Osećao sam se kao da radim nešto pogrešno, bilo me je sramota ali nisam mogao da odolim. Odmah sam primetio koliko su ženske gaće meke i udobne pa sad želim da ih nosim stalno – ispričao je on.

Kako je priznao, od kad je probao ženine gaće počeo je da mrzi svoje bokserice, da se oseća neudobno u njima i stalno razmišlja kako da i sebi kupi par ženskog donjeg veša.

- Znam da bih trebalo da razgovaram sa suprugom o ovome ali se plašim da me neće razumeti. Bojim se da ću početi da joj se gadim kao muškarac i da neće moći da prihvati moju želju da nosim ženske gaće ispod pantalona. Pomozite mi molim vas, ne znam šta da radim – zavapio je on.

pexels.com

Plaši se da kaže svojoj ženi i boji se da ga neće razumeti

Odgovor terapeuta

Bračni terapeut smatra da nije neobično da muškarci smatraju da je ženski veš mnogo udobniji za nošenje i da to ne dovodi u pitanje njegovu seksualnost.

- Najgore šta možete da uradite jeste da ovu tajnu skrivate od svoje žene. Tajne su opasne i mogu da unište jednu vezu i brak. Nema garancija kako će vaša žena reagovati na vaše priznanje i da li će prihvati vaše objašnjenje, ali bi trebalo da budete iskreni prema njoj – posavetovao ga je bračni terapeut.

Kako je napomenuo najgore je da počne tajno da nosi ženske gaće i da ih njegova supruga to primeti ili ih pronađe, što je vrlo verovatno, tek tada ga žena ne bi razumela.

- Koliko god da se osećate postiđeno iskrenost je jedini put – zaključio je terapeut.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)